Verticale integratie bij Meat&More

Vanaf een product bij ons binnenkomt tot het uiteindelijk in het winkelmandje van onze klanten ligt: het legt een hele weg af. Alles start bij de aankoop en ontvangst van producten. We selecteren en kopen enkel producten die voldoen aan onze kwaliteitsnormen en controleren die kwaliteit bij ontvangst. Vervolgens gaan onze productieafdelingen aan de slag met alle grondstoffen, van versnijding en bereiding tot verpakking. Dankzij supply chain management en productieplanning weten we altijd hoeveel we moeten produceren. We willen namelijk de juiste producten op het juiste moment én in de juiste hoeveelheid in de winkel.

Zodra producten klaar zijn om naar de winkels te vertrekken, komen ze terecht bij distributie. Daar gaan ze eerst in bewaring en opslag om vervolgens op het juiste moment te worden klaargemaakt voor verzending. Orderpicking en transport zorgt er daarna voor dat de juiste producten in de juiste hoeveelheid in de winkelrekken terecht komt.

In onze winkelpunten volgen de laatste bereidingen en afwerking van producten voor ze worden afgerekend aan de kassa.

Om alles vlot te laten verlopen, zijn er heel wat afdelingen die zorgen voor de service en administratie. Samenwerking en planning is daarbij cruciaal. Gelukkig kunnen we dat als de besten!