Site Meat&More vanuit de lucht

Als voedingsbedrijf onderscheiden we ons door onze centrale aanpak en efficiënte werkwijze. Bij Meat&More beheren we de volledige keten onder hetzelfde dak. We selecteren zelf lokale grondstoffen, verwerken ze dagvers op de hoofdzetel in Aalter en verkopen ze ten slotte in onze winkelpunten van Buurtslagers en Bon’Ap. Ontdek het hieronder stap voor stap.

man op veld met bak groenten

Lokale aankoop

Ingrediënten van eigen bodem

Al onze grondstoffen worden lokaal aangekocht door de collega’s van Aankoop. Daarna worden ze dagvers geleverd en onmiddellijk verwerkt in onze productiecentrale.

Kwaliteitscontrole op vers vlees

Ontvangst & opslag

Gegarandeerde kwaliteitscontrole

Meat&More waakt uiterst streng over hygiëne en kwaliteit. De collega’s bij Ontvangst voeren nauwgezet strenge kwaliteitscontroles uit op alle aangeleverde ingrediënten. Daarna worden ze in de gekoelde opslagruimte gestockeerd om snel te kunnen verwerken.

 

Producten voor doorverkoop zoals frisdrank en snoepgoed worden onmiddellijk geleverd in het distributiemagazijn.

Bereiding van tomatensoep

Centraal productieproces

Technologie en ambacht hand in hand

We centraliseren het productieproces in Aalter. De versnijding van het dagvers vlees en het bereiden van onze zorgeloze maaltijden gebeurt hier door een samenspel van efficiënte machines, ambachtelijke slagers en professionele koks.

Bereiding verse gehaktballetjes

Wat machines beter en sneller kunnen, laten we aan hen over. Onze productiemedewerkers gebruiken hun kennis en ambacht om toegevoegde waarde te bieden.

Door het centrale productieproces garanderen we onze klanten altijd dezelfde smaak en kwaliteit.

Magazijn Meat&More

Bewaring & opslag

Koudeketen wordt niet onderbroken

We gaan ver in onze passie voor kwaliteit. Van basisingrediënt tot maaltijdcomponent: onze producten zijn niets zonder de juiste temperatuur. Droge worst, gehakt, vol-au-vent, ... de ideale temperatuur en temperatuursbeheersing verschilt per product. Doordat de productie en distributie plaatsvinden onder hetzelfde dak, wordt de koudeketen niet onderbroken. De klant kan dus vertrouwen op de kwaliteit van onze producten.

Vrachtwagen Buurtslagers

Onze magazijnmedewerkers zetten alle bestellingen zorgvuldig klaar. Nadien vertrekken onze vrachtwagens volgeladen met lekkere producten en bereidingen naar de winkels. Door het transport te groeperen liggen onze transportkosten gevoelig lager. Zo kunnen we onze producten aan scherpere prijzen aanbieden.

Klant met kindje in Bon'Ap-winkel

Tot in de winkel bij de klant

Maximaal ontzorgen

Klanten hebben uiteenlopende noden. De een wil een lekker stuk vlees, voor een goede prijs. De ander heeft weinig tijd en is daarom op zoek naar een kant-en-klare dagschotel of een snelle hap onder de middag. Die klantbehoeften willen we met ons ruim assortiment kunnen invullen. 

Medewerker Buurtslagers met grillschotel in handen

Verse producten uit onze productiecentrale of met de grootste zorg ter plekke bereid door onze traiteurmedewerkers. Dankzij de dagelijkse inzet van elke medewerker bij Meat&More, Buurtslagers en Bon'Ap, kunnen onze winkelmedewerkers onze klanten maximaal ontzorgen.

Vrouw werkt aan laptop

Ondersteunende diensten

Doorheen het volledige proces

Onze verschillende teams van ondersteunende diensten zorgen voor de service en administratie. En dat doorheen het volledige proces, van lokale aankoop tot in de winkel bij de klant.