Meat&More waakt met kennis van zaken over hygiëne en kwaliteit van het productieproces. En dat begint al bij de selectie en aankoop van onze grondstoffen. Zo is een valse start uitgesloten. We kiezen er bewust voor om grondstoffen lokaal én centraal aan te kopen. Op die manier garanderen we een korte keten en kunnen we de kosten drukken.

man op veld met bak groenten

Verse producten

Onze productiecentrale is gelegen in een regio waar de meeste varkens, runderen en kippen worden gekweekt. Die lokale spelers leveren dagelijks vers vlees. Maar ook andere grondstoffen zoals groenten en aardappelen kopen we vers en lokaal aan.

Wist je dat ...

onze kip al na 24 uur kakelvers in de winkelrekken ligt? We kopen ons kippenvlees bij een gespecialiseerd slachthuis dat de dieren bij lokale kippenkwekers haalt. Diezelfde dag nog komt het vlees aan in onze productiecentrale in Aalter waar we het controleren en verwerken. De dag erop is het al terug te vinden in onze winkelpunten.

Drankmeubel in Bon'Ap-winkel

Food en non-food

Naast vers vlees kopen we ook verpakte voeding aan zoals vis, fruit, dranken en kruiden. Maar ook machines, folies en verpakkingen, reinigingsmateriaal of beschermende kledij zijn nodig in ons productieproces. Ook hier maken we weloverwogen keuzes. Bij de selectie van een leverancier of product geldt steeds dezelfde insteek als bij vers vlees: elke speler of grondstof moet voldoen aan een uitstekende prijs-kwaliteit en service.