Zodra grondstoffen na aankoop bij ons binnenkomen, worden ze onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Zo controleren onze ontvangstmedewerkers nauwkeurig de hoeveelheid, temperatuur en kwaliteit van de producten. Die gegevens worden vervolgens strikt geregistreerd in een centraal SAP-systeem. Zo kunnen we producten vanaf ontvangst tot verzending en verkoop traceren.

Kwaliteitscontrole op vers vlees

Vers vlees

Vers vlees ontvangen we in een aparte ruimte. Gespecialiseerde medewerkers controleren de hoeveelheid, temperatuur en kwaliteit van de producten. Na ontvangst worden de producten in een gekoelde opslagruimte gestockeerd om snel te kunnen verwerken. Daardoor blijft de temperatuur van het vlees onder de 2 °C en wordt de koudeketen op ieder moment gerespecteerd.

Magazijn Meat&More

PRODUCTEN VOOR DOORVERKOOP

Producten die rechtstreeks naar onze winkelpunten gaan om daar te verwerken en verkopen, worden onmiddellijk in het distributiemagazijn geleverd. Opnieuw laten we niets aan het toeval over en worden de producten gecontroleerd en geregistreerd. Na de registratie plaatsen onze medewerkers de producten in het magazijn of de diepvriezer.

Wist je dat ...

we maar liefst 11.000 m² picking- en opslagruimte hebben bij Meat&More?