Onze winkels van Buurtslagers of Bon'Ap, dé plek waar we elke dag opnieuw onze klanten ontmoeten en bedienen. Verse producten uit onze productiecentrale of met de grootste zorg ter plekke bereid door onze traiteurmedewerkers. Dankzij de dagelijkse inzet van elke medewerker bij Meat&More, Buurtslagers en Bon'Ap, kunnen onze winkelmedewerkers onze klanten maximaal ontzorgen.

Bereiding traiteurgerechten Bon'Ap

Jouw maaltijd ontzorgen

Eens producten toekomen in de winkels, zorgen de medewerkers ervoor dat alles vliegensvlug in een koelcel belandt. De winkelrekken worden vervolgens aangevuld met de afgewerkte producten. Met de halfafgewerkte producten gaan de winkelmedewerkers zelf nog aan de slag. De traiteurmedewerkers bereiden met veel zorg een uitgebreid en vers gamma aan producten. Van dagschotels tot maaltijdsalades en broodjes.

Medewerker Buurtslagers

De chef-beenhouwers en ateliermedewerkers gaan aan de slag met vers vlees. Zo wordt er elke dag verse preparé gemaakt in de winkel, wordt het gehakt verder fijngemalen en gebruikt in vleesbereidingen.

De grootste troef van onze winkels? Het open atelier waar onze medewerkers dagelijks verse maaltijden bereiden. Weet je niet hoe je iets moet bereiden? Of kom je jouw bestelling afhalen? Vraag het aan een van onze medewerkers!

Bekijk het in deze video met eigen ogen:

Wist je dat ...

we winkels over gans Vlaanderen hebben? Van de kust tot in Limburg kunnen klanten genieten van zorgelozen maaltijden!