Groepsfoto personeel Meat&More

Meat&More, een snelgroeiend voedingsbedrijf met familiaal karakter

Samen voor zorgeloze maaltijden, elke dag opnieuw. Daar dromen we bij Meat&More van. Geen eenvoudige opdracht in een wereld die steeds duurzamer wordt. Afgelijnde consumptiemomenten zijn er niet meer. We eten de klok rond én ook alsmaar vaker buitenshuis. Dankzij technologische innovatie en strategische keuzes vonden we een manier om op die evoluties in te spelen.

Onze focus ligt niet langer op vlees alleen. We bereiden ook soep, dagschotels, pastasalades en zoveel meer. Zo evolueren we naar een bedrijf dat niet alleen vlees aanbiedt, maar ook maaltijden. Met de smaak van toen en de knowhow van morgen. 

Verticale integratie bij Meat&More

Van grondstof tot eindproduct, van vlees naar meer

Als voedingsbedrijf onderscheiden we ons door onze centrale aanpak en efficiënte werkwijze. Bij Meat&More hebben we een groot deel van de keten in eigen beheer. We selecteren onze grondstoffen zelf, verwerken ze op de hoofdzetel in Aalter en verkopen ze ten slotte in onze eigen winkelverkooppunten. Dat heet verticale integratie.

Daarnaast focussen we ons niet enkel op vers vlees, maar ook op bereide maaltijden en quick lunch. We combineren verschillende segmenten, ook wel horizontale integratie genaamd. De combinatie van beide maakt onze aanpak uniek.

onthulling Meat&More logo

Elke dag werken we aan de toekomst

Wat in 1990 kleinschalig startte, is bijna 30 jaar later uitgegroeid tot een bedrijf met 180 winkelpunten en meer dan 1.500 medewerkers. Zo genieten we in Vlaanderen ondertussen van een grote naamsbekendheid.

Het hart van de groep klopt op de site in Aalter. Daar zijn productie, logistiek en ondersteunde activiteiten gecentraliseerd. Van daaruit wordt er geleverd aan alle Buurtslagers-slagerijen en Bon’Ap-maaltijdwinkels. De infrastructurele realisaties uit het verleden zijn talrijk. Dagelijks sleutelt een team van projectleiders, ingenieurs en interieurarchitecten ook aan het beste concept voor een nieuwe slagerij of Bon’Ap.