Meat&More, een snelgroeiend voedingsbedrijf

Je kent ons misschien van onze winkelformules Buurtslagers en Bon’Ap? Bij Meat&More dromen we van zorgeloze maaltijden voor onze klanten, elke dag opnieuw. En da’s geen eenvoudige opdracht in een wereld die steeds duurzamer wordt.

Dertig jaar geleden vond je voornamelijk vlees in ons aanbod, maar ondertussen bieden we ook een breed assortiment van maaltijden aan. Van soep en dagschotels tot pasta- en maaltijdsalades. Met de smaak van toen en de knowhow van morgen. Dit maken we elke dag waar met een team van 1.500 collega’s, stuk voor stuk #MMtoppers.

Groepsfoto Geert, William en Mieke

Samen voor zorgeloze maaltijden

Samen voor zorgeloze maaltijden, elke dag opnieuw. Dat is niet alleen onze droom én bestaansreden als bedrijf, het is ook de motivatie en passie van oprichter en zaakvoerder Geert Ally. Samen met zus Mieke Ally, verantwoordelijke Mens & Organisatie, ligt de focus op meer dan enkel onze producten. Bij Meat&More telt iedere medewerker en willen we dat alle #MMtoppers gelukkig zijn in hun job. Met zoon William Ally is ook de toekomst van het bedrijf verzekerd. Met een blik vooruit werken we vandaag aan overmorgen.

man op veld met bak groenten

Van grondstof tot eindproduct, van vlees naar meer

Als voedingsbedrijf onderscheiden we ons door onze centrale aanpak en efficiënte werkwijze. Bij Meat&More beheren we de volledige keten onder hetzelfde dak. We selecteren zelf lokale grondstoffen, verwerken ze dagvers op de hoofdzetel in Aalter en verkopen ze ten slotte in onze winkelpunten van Buurtslagers en Bon’Ap. Dit laat ons toe om een uitstekende kwaliteit aan te bieden tegen een scherpe prijs. Daarnaast focussen we ons niet enkel op vers vlees, maar ook op bereide maaltijden en quick lunch. Deze aanpak maakt ons als voedingsbedrijf uniek.

onthulling Meat&More logo

Elke dag werken we aan de toekomst

Wat in 1990 kleinschalig startte, is bijna 30 jaar later uitgegroeid tot een bedrijf met 180 winkelpunten en meer dan 1.500 medewerkers. Zo genieten we in Vlaanderen ondertussen van een grote naamsbekendheid. Het hart van de groep klopt op de site in Aalter. Daar zijn productie, logistiek en ondersteunde activiteiten gecentraliseerd. We bevoorraden alle Buurtslagers-slagerijen en Bon’Ap-maaltijdwinkels vanuit onze hoofdzetel, die door de jaren heen groeide naar 50.000m².