Meat&More hoofdzetel

Meat&More

Samen voor zorgeloze maaltijden, elke dag opnieuw. Daar dromen we bij Meat&More van. De huidige tijdsgeest en technologische innovaties zorgen ervoor dat consumenten op een heel andere manier naar voeding kijken. Ook wij evolueren als bedrijf mee. Waar we vroeger enkel vlees bereidden, bieden we nu ook maaltijden aan. Met een bewuste focus op middag- en avondmaal.

 

merkenstructuur Meat&More - Bon'Ap - Buurtslagers - Groothandel

Samen sterk

We zijn een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees en maaltijden. Onze hoofdzetel ligt in Aalter. Omdat we sterk geloven in de meerwaarde van centraliseren, bundelen we zowel onze productie, distributie als administratieve diensten op eenzelfde bedrijfssite.

Meat&More koppelt de kennis van de ambachtelijke beenhouwerij aan technologische innovatie. We leveren elke dag onberispelijke kwaliteit voor een eerlijke prijs. Samen met Buurtslagers en Bon'Ap vormen we de groep Meat&More. Daarnaast bieden we ook privatelabel-oplossingen. Met meer dan 170 verkooppunten zijn we een van de grootste voedingsbedrijven in Vlaanderen. In totaal werken ruim 1.200 mensen bij ons.

Bon'Ap Roeselare

Bon'Ap

Maaltijdwinkel met vertrouwde Buurtslagers

Onze eetgewoonten zijn de laatste jaren enorm veranderd. De vleesconsumptie is gedaald en er zijn geen afgelijnde eetmomenten meer. Daarom ligt onze focus niet langer op vlees alleen en zien we het in een breder plaatje. Ons antwoord op al deze veranderingen is Bon’Ap. Deze maaltijdwinkel met vertrouwde Buurtslagers-producten biedt jou een ruim assortiment.

Naast vers vlees en ambachtelijke charcuterie, vind je er ook bereide maaltijden en belegde broodjes, verse soep, desserts en handig verpakte diepvriesartikelen. Je vindt er de oplossing voor een snelle lunch, het dagelijkse avondmaal of een feestelijk etentje in het weekend.

Eat-in of take-away

Klantenbeleving staat hier centraal. Daarom kun je in de meeste van onze Bon’Aps terecht in een gezellige eethoek waar je onze maaltijden ter plaatse kunt consumeren. Zo gaan lunchen en winkelen voortaan hand in hand.

Vanuit onze productiecentrale vertrekken onze producten dagelijks naar onze Bon’Ap-winkels verspeid in Vlaanderen. Dankzij deze gecentraliseerde aanpak garanderen we niet alleen lekker eten, maar ook ultraverse producten aan een concurrentiële prijs. Zo bieden wij iedere dag een gevarieerd antwoord op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’.

Bon'Ap-maaltijdwinkels

Buurtslagers Halle eiland

Buurtslagers

Met ambachtelijke slagerij

Meat&More heeft een doorgedreven kennis van de retailsector en van de specifieke wensen en noden van klanten. Op basis van die kennis ontwikkelden we een aantrekkelijke retailformule: de assemblageslagerij.

Bekende grote retailers passen deze al toe in hun bedrijfsstrategie. Verspreid over heel Vlaanderen vind je ondertussen ruim 140 slagerijen in evenveel supermarkten, van Lidl en Delhaize tot Smatch en Carrefour. Het motto? Vers vlees voor een messcherpe prijs. Dankzij een ingenieuze bedrijfsstructuur en strategie slagen we erin om die belofte dagelijks waar te maken.

Van aankoop over productie tot distributie: sinds 1996 worden alle vleesproducten rechtstreeks aangeleverd vanuit onze productiecentrale in Aalter. Een arsenaal aan machines laat het toe om snel grote volumes vleeswaren en andere traiteurproducten te bereiden en zo de prijzen te drukken. Bovendien worden de (half)afgewerkte producten vaak nog dezelfde dag geleverd aan de Buurtslagers-verkooppunten. Zo garanderen we de klant dagvers vlees in de winkel.

Kies je voor Buurtslagers, dan krijg je volgende zaken in ruil:

  •  een uitgebreid, kwalitatief en hedendaags productgamma;
  •  voortdurende innovatie in de volledige bedrijfsstructuur;
  • messcherpe prijzen;
  • een hygiënische en veilige werkomgeving.

Buurtslagers-winkels

Partner worden

Wil je graag partner worden van Meat&More? Als partner geniet je mee van onze service.