Logo Meat&More

Meat&More

Samen voor zorgeloze maaltijden

Samen met slagerijformule Buurtslagers en maaltijdwinkels Bon’Ap vormen we de groep Meat&More. Een voedingsbedrijf dat niet alleen vlees aanbiedt, maar ook een breed assortiment van maaltijden. Want we dromen van zorgeloze maaltijden voor onze klanten, elke dag opnieuw.

Centrale

Als voedingsbedrijf onderscheiden we ons door onze centrale aanpak en efficiënte werkwijze. Bij Meat&More beheren we de volledige keten onder hetzelfde dak. We selecteren zelf lokale grondstoffen, verwerken ze dagvers op de hoofdzetel in Aalter en verkopen ze ten slotte in onze winkelpunten van Buurtslagers en Bon’Ap. Daarnaast bieden we ook privatelabel-oplossingen.

Met meer dan 180 verkooppunten zijn we een van de grootste voedingsbedrijven in Vlaanderen. Dit maken we elke dag waar met een team van 1.500 collega’s, stuk voor stuk #MMtoppers.

Meat&More hoofdzetel

Logo Bon'Ap

Bon'Ap

Dat smaakt iedereen

Wat eet jij vandaag? Gewoon eventjes Bon’Appen en je hebt meteen een antwoord klaar. Bon’Ap is een maaltijdwinkelketen met vertrouwde Buurtslagers-slagerij. Bon’Ap is ontstaan in 2013 en telt ondertussen meer dan 45 winkels, vooral in Oost- en West-Vlaanderen.

Bon’Ap is het antwoord op de veranderende eetgewoontes van de laatste jaren. “Vroeger lag onze focus enkel op vlees, nu ontzorgen we gezinnen door volledige maaltijden aan te bieden”, aldus Geert Ally, oprichter en CEO van Meat&More. En dat is waar Bon’Ap voor staat. We willen zoveel mogelijk inspelen op jouw behoeftes en er zijn op ieder consumptiemoment.

Bij Bon’Ap vind je dan ook altijd iets lekkers, voor ieder moment van de dag. Naast een ruim assortiment vers vlees, charcuterie en handig verpakte diepvriesproducten, vind je er ook verse soep, huisbereide groenten, kant-en-klare maaltijden, desserts en belegde broodjes voor onderweg. Zelfs aan een feestelijk etentje hebben we gedacht met een breed assortiment feest- en seizoensgerechten.

En waar we pas echt trots op zijn? Dat is ons open atelier. Hier zie je onze medewerkers de vlees- en traiteurgerechten dagvers bereiden en afwerken. Daarnaast kan je in de meeste Bon’Aps genieten van jouw maaltijd of vers belegd broodje in de gezellige eetcorner. Bon’Ap, dat smaakt écht iedereen.

Goesting om nog meer te weten?

Nieuw: Bon'Ap Pop-Up

In verschillende voormalige winkelpanden van Smatch openden we voor het eerste Pop-Upwinkels. Omdat de winkels er niet helemaal uitzien zoals je van Bon’Ap gewend bent, noemen we het een pop-upconcept. We bieden wel ons gekende assortiment, aangevuld met een bakkerij-afdeling en groenten en fruit. Ondertussen maken we plannen om een volwaardige Bon’Ap-maaltijdwinkel te openen in de regio’s van onze nieuwe Bon’Ap Pop-Ups.

Bon'Ap-maaltijdwinkels

Logo Buurtslagers

Buurtslagers

Goed eten, elke dag

Buurtslagers is een slagerijformule van de groep Meat&More en bestaat al meer dan 30 jaar. Toen Buurtslagers in 1990 begon, zag de wereld er helemaal anders uit dan nu. Maar jij als klant, wil nog altijd hetzelfde: goed eten voor een goeie prijs. En dat elke dag opnieuw.

Daarom zweren we nog altijd bij dezelfde aanpak als toen. We zorgen ervoor dat onze lekkere vleesproducten en bereidingen zo efficiënt mogelijk tot in jouw buurtsupermarkt geraken. Zo blijft de prijs laag, en de kwaliteit hoog.

Medewerker Buurtslagers

Maar da's niet alles.

  • We bieden je graag voldoende keuze aan: van varken over rund tot ons overal gesmaakte gehakt.
  • Je krijgt heel veel variatie: vlees voor in de pan, in de oven, op de BBQ of kant-en-klare maaltijden met verschillende bijgerechten. Je kunt zelfs bij ons terecht voor een vers belegd broodje en frisse lunchsalade.
  • We zijn altijd dichtbij. Buurtslagers vind je in meer dan 140 buurtsupermarkten van Delhaize, Carrefour en CoMarkt (een formule van Colruyt Group). En ook met maaltijdwinkelketen Bon’Ap werken we nauw samen.

Kortom, elke dag goed eten was nog nooit zo makkelijk. Nog meer (w)eten?

Buurtslagers-winkels

Samenwerken met Buurtslagers?

Ben je een supermarktuitbater en heb je interesse in onze slagerijformule?