Ondersteunende diensten
Naast onze productie en logistiek, zijn ook onze ondersteunende diensten gecentraliseerd in Aalter. Zij bieden extra ondersteuning aan onze winkels en zorgen er mee voor dat alles vlot verloopt in productie. Enkele diensten voor je uitgelicht:

Informatica
Onze IT-afdeling houdt de vinger aan de pols in het steeds uitdagender wordende digitale landschap. Ze stomen onze IT-omgeving klaar voor de toekomst. Het team zet in op de verdere digitalisering van onze centrale productieomgeving én onze winkels. Daarnaast ontwikkelen en onderhouden ze onze interne applicaties.

Kwaliteit
Als voedingsbedrijf voldoen we uiteraard aan alle kwaliteitsnormen inzake voedselveiligheid en productkwaliteit. Daar ziet onze dienst kwaliteit streng op toe. Zij organiseren interne en externe audits, analyseren stalen, staan in voor de klachtenbehandeling en etikettering,... Dankzij hen staat Meat&More garant voor kwalitatief hoogstaande en veilige producten.

Marketing & Communicatie
Onze marketing- en communicatiedienst staat in voor zowel interne als externe communicatie. Het team ontwikkelt heel wat marketingmateriaal in house voor de verschillende winkels en de hoofdzetel. Daarnaast plannen, ontwerpen en verdelen ze onze huis-aan-huisfolders, beheren ze de socialemediakanalen en schrijven en ontwerpen ze ons eigen Meat&More-magazine. Allemaal voorzien van de beste foto's en de leukste video's. Tot slot staan zij ook in voor het promotiebeheer.

Opleiding
Meat&More zet fors in op opleidingen. Ons intern opleidingscentrum heeft als doel opleidingen te stroomlijnen en beter af te stemmen op de noden van de medewerkers. Iedere medewerker krijgt daarom bij de start een opleidingsplan op maat voorgeschoteld. Hier geven we iedereen de kans om zichzelf verder te ontplooien en te ontwikkelen.

Verkoopondersteuning & Advies
Onze winkels zijn opgedeeld in regio's. Per regio is er een districtmanager die de commerciële doelstellingen opvolgt en instaat voor het personeelsbeleid en de financiële opvolging. Ze ondersteunen op die manier het winkelpersoneel in dedagelijkse operationele taken. Zo kunnen de medewerkers in de winkel zich concentreren op wat er echt toe doet: de klanten.