Een supermarkt uitbaten wordt steeds uitdagender. Het rendement van een slagerij- en traiteurafdeling komt onder druk te staan door de toenemende complexiteit. Strenge hygiënenormen, stijgende loonkosten en de nood aan een wisselend assortiment maken van deze versafdeling een dure en uitdagende zaak.

Wil je meer rendement halen uit je slagerijafdeling? Geef dit werk uit handen en vraag hulp aan een specialist ter zake. Een slagerij- en traiteurafdeling uitbaten is al jarenlang onze specialiteit. We nemen graag wat kopzorgen van je over. Met onze efficiënte aanpak hebben wij de ambitie om van jouw knelpuntafdeling opnieuw een klantentrekker te maken en marge te creëren.

Slagerijformule op maat

Op basis van meer dan 30 jaar ervaring in de retailsector ontwikkelden we bij Meat&More een aantrekkelijke formule op maat van elke supermarkt. In nauw overleg zorgen wij ervoor dat jouw slagerij- en traiteurafdeling het visitekaartje van je winkel wordt. Dankzij onze formule profiteren heel wat supermarktuitbaters van minimale kosten en maximale versheid.

Vanaf het eerste contact was ik overtuigd van de professionele aanpak bij Meat&More. Mijn slagerijafdeling is de motor van mijn winkel en dus erg belangrijk.
Stijn Van Der Weeen
Stijn Van Der Weeën
Uitbater Proxy Delhaize Denderleeuw

Momenteel baten wij slagerij- en traiteurafdelingen uit in supermarktketens Carrefour, Delhaize, CoMarkt (een formule van Colruyt Group) en louis delhaize. Onze slagerijformule ‘Buurtslagers’ is een gevestigde waarde in de sector en verdiende al het vertrouwen van heel wat klanten. Naast ‘Buurtslagers’ bieden we ook de mogelijkheid om met ons samen te werken onder een ‘private label’-formule.

Wat hebben wij te bieden?

Meat …

  •  een vers, breed en wisselend assortiment
  • kwaliteitsvlees met een optimale houdbaarheid voor een scherpe prijs

… and More

  • service op maat: aanbod en hoeveelheden die bij jouw winkel passen. In ons assortiment vind je naast vers vlees ook bereide maaltijden, belegde broodjes, soep, schotels, …
  • opgeleid personeel in jouw winkel én een klein leger experten achter de schermen. In onze hoofdzetel te Aalter staan heel wat ondersteunende diensten voor je klaar.
Meat&More zorgt ervoor dat ik me geen zorgen hoef te maken over de uitbating en ondersteunt me daarnaast ook bij verdere modernisatie en ontwikkeling van een toekomstvisie voor mijn winkelpunt. Het is een constructieve samenwerking en een sterk groeiverhaal.

Klaar om tijd en klanten te winnen?

Kom dan eens met ons praten over onze aanpak. Zo staat jouw winkel binnenkort ook bekend als kwaliteitsmerk voor vlees en andere bereidingen.