Bij Meat&More zetten we in op talent, onder andere door opleidingen en HR BP’s. In een artikel op HLN.be mocht onze verantwoordelijke Mens & Organisatie Mieke Ally er meer over vertellen. Ook andere retailers komen in het artikel aan bod, maar hieronder lichten we het stuk over Meat&More uit.

talentgerichte aanpak

Teamwork bij Meat&More

Droom je ervan om terecht te komen in een goed geolied team, waar alle collega’s goed met elkaar opschieten? Dan voel je je vast thuis bij Meat&More. Iedereen die start bij het bedrijf achter onder meer Buurtslagers en maaltijdwinkels Bon’Ap, doorloopt namelijk een IEDA (Ik en de ander)-opleiding.

"Die is gebaseerd op een persoonlijkheidsvragenlijst. Tijdens de training krijg je te horen welke kleur jou het best omschrijft en wat die precies vertelt over je manier van werken en communiceren”, legt Mieke Ally uit, verantwoordelijke Mens & Organisatie.

“Je krijgt zo meer inzicht in jezelf én in je collega’s. Als we teams samenstellen, zorgen we bovendien dat die bestaan uit complementaire persoonlijkheden. Die aanpak zorgt ervoor dat mensen vlot kunnen samenwerken en elkaar goed begrijpen. Te meer dankzij de job op maat die we hen bieden, want na de opleiding wordt iedereen verder begeleid in zijn persoonlijke groei door een van onze 10 HR Business Partners.”