Opleiding op maat

Bij Meat&More hebben we een eigen opleidingsteam dat instaat voor de opleidingen van elke medewerker binnen Meat&More.

Ga je bij ons aan de slag? Dan verwelkomen we je met open armen. Iedere nieuwe medewerker wordt persoonlijk onthaald op de hoofdzetel en ontvangt een onthaalbrochure met praktische info. Of je nu voor onze ondersteunende diensten komt werken of bij productie, distributie of in een van onze winkels terechtkomt. Nadien start iedereen aan een persoonlijk opleidingsplan. Zo willen we élke medewerker de kans geven zich voortdurend te vormen.

 

ESF

Europees Sociaal Fonds

Dankzij de steun van het Europees Sociaal Fonds kunnen we ons opleidingspakket verder uitbreiden. Daarnaast steunt het ESF ons ook om het loopbaanbeleid verder vorm te geven. Zo maken we onze medewerkers sterker en beantwoorden we aan de noden van het bedrijf.

Winkelmedewerkers

Voor winkelmedewerkers is er de startersdag. Tijdens die uitgebreide kennismaking met Meat&More komen heel wat onderwerpen aan bod: van praktische afspraken tot een eerste kennismaking met onze tools en applicaties. Iedereen volgt ook een rondleiding in productie. Nadien start de opleiding in de winkel zelf.

Ondersteunende diensten

Medewerkers van ondersteunende diensten maken tijdens hun eerste weken bij ons kennis met alle diensten binnen het bedrijf. En dat zijn er heel wat! Daarnaast werkt iedereen enkele keren mee in productie én de winkels. Zo leert elke medewerker het ganse bedrijf kennen.

Productiemedewerkers

Productiemedewerkers krijgen op hun eerste dag een infosessie met alle praktische info en uitleg over veiligheid en kwaliteit. Vervolgens krijgen ze een collega toegewezen die hen begeleidt op de werkvloer. Ze volgen ook een persoonlijk opleidingsplan, op maat van hun functie binnen productie. Dankzij overlegmomenten, functioneringsgesprekken en de opleidingen, volgen we nieuwe medewerkers nauwgezet op.

Distributie

Medewerkers in distributie worden op hun eerste dag onthaald door hun teamleader en krijgen een bedrijfspresentatie: van praktische info tot veiligheid en kledij. Uiteraard krijgen ze ook een uitgebreide rondleiding in hun nieuwe werkplek. Daarna starten de distributiemedewerkers onmiddellijk aan een persoonlijk opleidingsplan. Opleidingen op de werkvloer, overlegmomenten, ... het komt allemaal aan bod!

Vaste opleidingen

Het opleidingsteam biedt ook een aantal vaste opleidingen aan. Iedere medewerker volgt bijvoorbeeld de opleiding 'Ik en de ander'. Die opleiding zet aan de hand van een persoonlijk kleurenprofiel in op meer zelfkennis. Je krijgt ook inzicht in de verschillen tussen mensen. Andere mensgerichte opleidingen zijn 'Principes van communicatie' en 'Hoe bouw ik ons team'. Daar gaan medewerkers dieper in op goed communiceren met collega's, feedback geven, plannen en organiseren, een team motiveren en leidinggeven.

Naast mensgerichte opleidingen, zoals 'Ik en de ander', bieden we ook heel wat taakgerichte opleidingen aan. Enkele voorbeelden zijn opleidingen Excel of OneNote. Zo blijven onze medewerkers zich voortdurend ontwikkelen.

Onze HR business partners houden bij welke opleidingen een medewerker al volgde. Op die manier kunnen we het groeitraject perfect in kaart brengen!

Recente vacatures

Buurtslagers

Vers vlees voor een messcherpe prijs, daar staat Buurtslagers voor. Verspreid over Vlaanderen zijn er intussen ruim 140 slagerijen in evenveel supermarkten.

District Manager Buurtslagers regio Kortrijk

Provincie West-Vlaanderen
Groendreef 10, 9880 Aalter

Bon'Ap

Bij Bon'Ap vind je de oplossing voor een snelle lunch, het dagelijkse avondmaal of een feestelijk etentje. In totaal zijn er meer dan 30 Bon'Ap-maaltijdwinkels. 

Mobiele beenhouwer Bon'Ap regio West-Vlaanderen

Mobiele Provincie West-Vlaanderen
Veemarktstraat 4, 8000 Brugge

Meat&More

Samen voor zorgeloze maaltijden, elke dag opnieuw. Daar dromen we bij Meat&More van. Geen eenvoudige opdracht in een wereld die voortdurend verandert. Zo evolueren we naar een bedrijf dat niet alleen vlees aanbiedt, maar ook maaltijden. Met de smaak van toen en de knowhow van morgen.

Productiemedewerker Salades (vroeg/laat)

Regio Aalter - Deinze
Groendreef 10, 9880 Aalter

Bon'Ap

Bij Bon'Ap vind je de oplossing voor een snelle lunch, het dagelijkse avondmaal of een feestelijk etentje. In totaal zijn er meer dan 30 Bon'Ap-maaltijdwinkels. 

District Manager Bon'Ap regio Antwerpen

Provincie Antwerpen
Groendreef 10, 9880 Aalter