Deze zomer konden we opnieuw op heel wat versterking van jobstudenten rekenen. Maar liefst 894 jobstudenten gingen aan de slag bij ons, en dat tijdens een periode waarin het niet altijd evident was om te werken. 656 ervan vonden we terug in een filiaal van Buurtslagers of Bon’Ap. De overige 238 staken de handen uit de mouwen op de hoofdzetel: van productie en distributie tot de technische dienst of personeelsdienst.

Die jobstudenten zijn erg belangrijk voor ons om ook tijdens de zomermaanden alle teams op volle toeren te laten draaien. Daarom: een dikke merci aan alle 894!

Hoe die jobstudenten hun vakantiejob bij ons ervaren hebben? Dat laten we hen graag zelf vertellen. Justin, Maxime en Sien gingen aan de slag op de hoofdzetel, elk binnen een ander vakgebied. Zo werkte Justin in het magazijn en hielp hij bij het onderhoud van de groenzones aan de winkels. Maxime sprong bij op verschillende afdelingen in productie en Sien vonden we terug aan een bureau bij Rekrutering & Selectie. Julie en Wout gingen aan de slag in de winkel, beide bij Bon’Ap Aalter. Bekijk hieronder de video’s:

Zelf aan de slag als jobstudent?

  • Bedien jij onze klanten en maak je bereidingen bij Buurtslagers of Bon’Ap? Ga langs bij een winkel in jouw buurt en informeer naar de beschikbare studentenjobs.
  • Liever aan de slag op de hoofdzetel in Aalter? Vraag je studentenjob aan via dit formulier.