Onze winkels van Buurtslagers of Bon'Ap, dé plek waar we elke dag opnieuw onze klanten ontmoeten en bedienen. De producten uit de productiecentrale landen niet rechtstreeks van de vrachtwagen in de winkelrekken en winkelmandjes van onze klanten, ook in de winkel leggen ze nog een traject af.

Eens producten toekomen in de winkels, zorgen de medewerkers ervoor dat alles vliegensvlug in de koelcel belandt. De winkelrekken worden vervolgens aangevuld met de afgewerkte producten. Met de half afgewerkte producten gaan de winkelmedewerkers zelf nog aan de slag. De medewerkers traiteurafdeling bereiden onder andere maaltijden, slaatjes en broodjes.

De chef-beenhouwers en ateliermedewerkers werken nog heel wat vleesproducten af. Zo wordt er elke dag verse preparé gemaakt in de winkel, wordt het gehakt verder fijngemalen en gebruikt in vleesbereidingen.

in de winkel

Meer dan winkeltje spelen

Een belangrijke taak in de winkels is het beheer ervan. De stock bijhouden, bestellingen plaatsen bij de hoofdzetel, de verkoopcijfers overlopen, winkelcommunicatie uithangen, ... het hoort er allemaal bij. De verantwoordelijke in de winkel zorgt ook voor een vlekkeloze planning: van personeelsbezetting tot welke producten wanneer bereid moeten worden. Waken over kwaliteit, veiligheid en hygiëne is daarbij vanzelfsprekend.

Maar de belangrijkste taak van allemaal? Klanten bedienen met de glimlach, elke dag opnieuw.

Recente vacatures

Buurtslagers

Mobiele winkelbediende traiteurafdeling BS

Mobiele Provincie West-Vlaanderen
Stationstraat 12, 8830 Gits

Buurtslagers

Verantwoordelijke traiteurafdeling Delhaize Gits

Provincie West-Vlaanderen
Stationstraat 12, 8830 Gits

Buurtslagers

Winkelbediende traiteurafdeling Delhaize Gits

Provincie West-Vlaanderen
Stationstraat 12, 8830 Gits

Buurtslagers

Assistent chef-beenhouwer (BS)

Provincie West-Vlaanderen
Kazernelaan 19, 3530 Helchteren