Meat&More gaat ver in zijn passie voor kwaliteit. Van basisingrediënt tot (vlees)bereiding: onze producten zijn niets zonder de juiste temperatuur. We hechten er dan ook veel belang aan in elke stap van het productie- en bewaarproces. Droge worst, gehakt of jonge gouda: de ideale temperatuur en temperatuurbeheersing verschilt per product.

koudeketen productie centrale Meat&More Aalter

Koudeketen

Doordat de productie en opslag plaatsvinden onder hetzelfde dak, wordt de koudeketen nooit onderbroken. We vermijden bijvoorbeeld koudeverlies door volle vrachtwagens te lossen aan speciaal ingerichte poorten. Ook in alle productielokalen blijft de temperatuur laag.

Zodra producten verwerkt en verpakt zijn, zorgt een ploeg logistieke medewerkers dat alles op de juiste plek terechtkomt in het magazijn of de diepvriezer. Dat gebeurt mede via een volautomatisch lift- en transportsysteem dat 40 palletten per uur verwerkt. Het magazijn heeft een capaciteit van 900 picklocaties op grondniveau, aangevuld met rekken op twee niveaus als stocklocaties. Op een derde niveau beschikken we over nog eens 1.500 m² opslagruimte.

De diepvriezer is 1.000 m² groot en biedt ruimte voor 2.000 stockplaatsen. In de diepvriesruimte bewaren we vooral vlees en groenten. Dankzij de automatisch verplaatsbare rekken in de diepvriezer besparen we ruimte en dus ook energie!

Hier rijpen droge worsten

Hier rijpt kwaliteit

Voor onze droge worst en gerookte boerenham hebben we een speciale rijpingsruimte. Om goed te rijpen, mag het er namelijk niet zo koud zijn als in onze andere opslagruimtes. De worsten krijgen er de tijd om traag te drogen. Doordat we het natuurlijke droogproces respecteren, garanderen we de authentieke smaak van vroeger.

Recente vacatures

Meat&More

Productiemedewerker (vroeg/laat)

Regio Aalter - Deinze
Groendreef 10, 9880 Aalter

Meat&More

Logistiek medewerker Productie

Regio Aalter - Deinze
Groendreef 10, 9880 Aalter

Meat&More

Traineeship Supply Chain Management

Provincie Oost-Vlaanderen
Groendreef 10, 9880 Aalter

Meat&More

Teamleader productie (late ploeg)

Regio Aalter - Deinze
Groendreef 10, 9880 Aalter