discovery week Meat&More

Op ontdekking bij Meat&More

Bij Meat&More is jong talent meer dan welkom. Daarom organiseren we deze zomer driemaal een discovery week voor pas afgestudeerde bachelor- en masterstudenten. Dat gebeurt uiteraard in veilige omstandigheden. Als essentieel voedingsbedrijf hebben we immers al heel wat maatregelen geïmplementeerd zodat iedereen bij ons veilig aan de slag kan.

Het programma bestaat uit een mix van opleidingen, meewerken in de winkels en productie en kennismaken met verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Zo leren de deelnemers zichzelf beter kennen als jonge professional, ontdekken ze de boeiende wereld van een groeiend voedingsbedrijf én leren wij ook hen beter kennen.

Katia - employer branding coördinator

Uniek concept

‘Het unieke aan discovery week is dat we pas afgestudeerden de kans bieden om hun talent te ontdekken en dat ze misschien hun plek binnen ons bedrijf wel vinden. En dat allemaal op slechts één week tijd én tegen betaling’, vertelt een enthousiaste Katia De Greve, coördinator employer branding. ‘Op het einde van de week volgt een evaluatiemoment. Is die evaluatie langs beide kanten positief? Dan volgt er een jobaanbieding.’

‘Het unieke aan discovery week? Je ontdekt je talent bij je toekomstige werkgever en je wordt ook nog eens vergoed.’ – Katia, coördinator employer branding

We organiseren tijdens de zomer driemaal een discovery week: van 6 tot 10 juli, van 3 tot 7 augustus en van 7 tot 11 september. Zo past dit avontuur perfect tussen andere zomerplannen. Om de kwaliteit van de discovery week te garanderen, ontvangen we per week slechts een groep van zes deelnemers. Snel zijn is de boodschap voor geïnteresseerden.