Op de plek waar het ooit allemaal begon, in de Groendreef in Aalter, opende op 19 november een nieuwe Bon’Ap-maaltijdwinkel. We verwelkomen klanten in een moderne en ruim gebouw. Daarmee wordt onze oudste Bon’Ap-winkel nu ook de nieuwste.
In het najaar openen de eerste winkels van Bon’Ap in Okay. Zo ging Machelen alvast van start op 5 november en openen ook Groot-Bijgaarden en De Haan nog dit jaar de deuren. Lees hier meer over deze unieke samenwerking.
Op 29 oktober kleurde onze hoofdzetel letterlijk een tikkeltje roder. Rode Kruis Vlaanderen streek neer op onze hoofdzetel voor een collecte. Maar liefst 65 collega’s engageerden zich om die dag bloed te doneren.
We ontvingen meer dan 6.000 klanten op onze site tijdens Bon’Ap smaakt!, een gratis en interactief belevingsfestival. Bezoekers kregen een unieke inkijk in ons productieproces.
We verdeelden een schenking van 20.000 euro over 19 goede doelen, gekozen door onze eigen medewerkers. We vonden maar liefst 24 ambassadeurs van deze goede doelen tussen onze collega's.
Meat&More zet zich al een hele tijd in om voedselverspilling tegen te gaan. Zo verkopen we producten tegen houdbaarheidsdatum met korting en werken we samen met Too Good To Go.
Net zoals we met ons assortiment evolueren, doen we dat ook met onze winkelervaring. Daarom kregen onze nieuwste maaltijdwinkels een vernieuwd interieur.