opening distri store

Tijdens een driedaags bedrijfsevent, onze Meat&More Days, hebben we ons nieuw distributiecentrum en de bijhorende transportband officieel geopend. Een feestelijke gebeurtenis, want we hebben drie jaar gebouwd aan Distri store. Met Distri store verdubbelen we niet alleen onze gekoelde opslagruimte, we gaan ook uiterst efficiënt en duurzaam te werk doordat we de volledige keten onder één dak beheren. Zo maken we ons volop klaar voor de toekomst.

Ruimte voor duurzame groei

Omdat we sterk blijven groeien, hadden we nood aan extra ruimte. Daarom bouwden we een gloednieuw distributiecentrum van 11.000 m² dat verbonden is met ons productiegebouw via een bovendakse transportband van 285 meter lang. Dankzij het nieuwe distributiecentrum konden we onze gekoelde opslag- en pickingruimte verdubbelen. Zo hebben we nu maar liefst 8 voetbalvelden aan gekoelde bedrijfsoppervlakte op twee niveaus. Op die manier is onze beschikbare vloeroppervlakte dubbel zo groot als onze beschikbare grondoppvervlakte. Door het gebruik van automatische liften en transportbanden benutten we onze verschillende bouwlagen optimaal en halen we het maximum uit onze beschikbare ruimte.

transportband Meat&More

Onze bovendakse transportband verbindt het nieuwe gebouw met onze productiecentrale. Zo kunnen we de volledige keten, van aankoop tot in de winkel bij de klant, onder één dak beheren. Dat is niet alleen efficiënter en kostenbesparend, maar ook duurzamer. Dankzij de transportband hoeven er namelijk geen vrachtwagens van het ene gebouw naar het andere te rijden.

Vandaag werken aan overmorgen

Met het nieuwe distributiegebouw zet Meat&More een volgende logistieke stap. Zo verdubbelen we niet alleen onze gekoelde opslagruimte, het laat ons vooral toe om nog efficiënter te werk te gaan. Met drie bouwlagen, tien laad- en loskades, de gekoelde transportband en vijf goederenliften halen we alles uit dit nieuwe gebouw.

Niet alleen op logistiek vlak hadden we nood aan meer ruimte. Het ontwerp van het nieuwe distributiegebouw laat ook toe om de kantoorruimte voor onze medewerkers op de hoofdzetel uit te breiden. Daarnaast starten we binnenkort aan de bouw van een nieuwe Bon’Ap-winkel: een grotere en moderne winkel die ruimte biedt aan een ruimer assortiment, een eetcorner en terras.

Laat de toekomst maar komen!

Cover magazine

Ter gelegenheid van onze Meat&More Days maakten we een gloednieuw informatiemagazine. Daarin ontdek je meer over hoe we onze missie, samen voor zorgeloze maaltijden, elke dag opnieuw waarmaken.