Winkelinterieur Bon'Ap Avelgem

Net zoals we met ons assortiment evolueren, doen we dat ook met onze winkelervaring. Daarom kregen onze nieuwste maaltijdwinkels een vernieuwd interieur. Bon’Ap is een volwaardige maaltijdwinkel en dat willen we ook overbrengen met een vernieuwd winkelconcept. De eerste winkel met het vernieuwde interieur was Bon’Ap Avelgem die in januari 2024 de eerste klanten mocht verwelkomen.

Zorgeloos winkelen

Met een nieuwe winkelindeling willen we klanten sneller en beter begeleiden doorheen ons uitgebreide assortiment. Elk assortiment krijgt daarbij zijn eigen look & feel. Bij de verse maaltijden werken we met veel houtelementen en foto’s, terwijl onze slagerij de grootste facelift kreeg: witte tegeltjes, zoals de slagerij van vroeger, die een heel frisse indruk geven en beelden van het Vlaamse platteland, onze roots. Ook kaas & charcuterie en onze belegde broodjes krijgen een nieuwe look.

Verder hebben we voor meer overzicht en orde gezorgd in de winkel. Als klant zal je dus sneller vinden waarvoor je gekomen bent. Zo zorgen we niet alleen voor een gezellige winkelervaring, maar ook een zorgeloze.

Vaste waardes

Het open atelier waar je onze medewerkers verse maaltijden ziet bereiden blijft zijn centrale plek behouden in de winkel. Ook het slagerij-atelier van Buurtslagers blijft een vaste waarde binnen onze Bon’Ap-maaltijdwinkels. Buurtslagers is na 30 jaar expertise in vlees en maaltijden een keurmerk geworden, een samenwerking om fier op te zijn.

Ontdek hier het nieuwe interieur van Bon'Ap: