Op woensdag 29 maart openen we in de Kapiteintjesstraat in Aalst, aan parking Keizershallen, een nieuwe maaltijdwinkel van Bon’Ap. Naast de reeds bestaande winkel in de Albrechtlaan, verwelkomt Aalst zo een tweede maaltijdwinkel. Met de komst van de nieuwe Bon’Ap in Aalst eindigt na 28 jaar ook ons verhaal van Buurtslagers bij Lidl in Vlaanderen. Zo spelen we in op het evoluerende klantengedrag.

Geert Buurtslagers bedieningstoog

Sterk groeiverhaal

Met de opening van Aalst (Kapitein) staat de teller van aantal Bon’Ap-winkels in Vlaanderen op 41. Het is de 21e Bon’Ap in provincie Oost-Vlaanderen waardoor we onze aanwezigheid in de regio blijft versterken. Dankzij onze slagerijformule Buurtslagers zijn we geen onbekende in regio Aalst. Buurtslagers bestaat reeds meer dan 30 jaar en telt zo’n 140 slagerijen in supermarkten zoals Delhaize, Carrefour, Smatch en louis delhaize.

Jarenlang was Buurtslagers ook actief binnen Lidl. Vlak voor de opening van de nieuwe maaltijdwinkel Bon’Ap sluiten echter de deuren van de laatste Buurtslagers in een Lidl-supermarkt, aan de Hopmarkt in Aalst, op zaterdag 25 maart. En zo eindigt na 28 jaar het verhaal van Buurtslager bij Lidl in Vlaanderen.

William met klant in Bon'Ap

Evoluerend klantengedrag

“28 jaar geleden openden we onze eerste slagerij van Buurtslagers bij Lidl, toen nog met een bedieningstoog”, vertelt oprichter en CEO Geert Ally. “Maar doorheen de jaren is het eet- en koopgedrag van klanten grondig geëvolueerd. Vroeger lag onze focus enkel op vlees, nu ontzorgen we gezinnen door volledige maaltijden aan te bieden.” “Net dat is waar Bon’Ap voor staat”, vertelt William Ally, divisiemanager Sales van Meat&More. “We willen zoveel mogelijk inspelen op de behoeftes van onze klanten en er zijn op ieder consumptiemoment.”

William gaat verder: “Door het evoluerende klantengedrag is het noodzakelijk dat we onszelf continu heruitvinden en blijven innoveren.” De bedieningstoog van weleer maakte bij Buurtslagers plaats voor een zelfbedieningstoog. Het atelier waar de medewerkers vlees en traiteurgerechten dagvers bereiden is wel gebleven. Op die manier ontstond ons winkelconcept Bon’Ap.

Bon'Ap Aalst Kapitein

Dubbel smulplezier in Aalst

Gelukkig hoeven de Aalstenaars hun vertrouwde Buurtslagers-slagerij niet te missen, want elke Bon’Ap heeft zijn eigen slagerijafdeling van Buurtslagers met dagvers vlees en charcuterie. De klant kan verder ook kiezen uit een uitgebreid traiteurassortiment en handige on-the-go maaltijden zoals (warme) belegde broodjes en dagschotels. Die worden dagvers ter plaatse bereid.

Wil je onze nieuwe maaltijdwinkel in Aalst een bezoekje brengen? Vanaf 29 maart ben je meer dan welkom in de Kapiteintjesstraat 15 in Aalst. Als klant geniet je tijdens de eerste weken van tal van promo’s en leuke acties. Daarnaast kan je tijdens de openingsweek ook deelnemen aan de openingswedstrijd.

 

Omdat Bon'Ap zo'n sterke groei kent, zoeken we extra collega's. Heb je zin in een smakelijke job vol variatie, verantwoordelijkheid en teamwork? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer via bonap.be/jobs.