Terugblikken op ons voorbije jaar

2022 was een jaar van uitdagingen. De stijgende energie- en grondstofprijzen maakten het voor ons als voedings- en retailbedrijf niet altijd even makkelijk. Toch kunnen we terugkijken op een jaar waarin we, samen met onze meer dan 1.500 topcollega’s, heel wat verwezenlijkt hebben. En naar volgend jaar blikken we positief vooruit.

Groepsfoto opening Bon'Ap Zottegem

13 nieuwe winkels, 18 vernieuwde winkels

We openden 10 nieuwe Buurtslagers-filialen en 3 nieuwe Bon’Ap-winkels in 2022, samen goed voor 13 nieuwe verkooppunten. Daarnaast werden 12 Bon’Ap-winkels en 6 Buurslagers-filialen vernieuwd.

Wist je dat… maar liefst 8 van de 10 nieuwe Buurtslagers-verkooppunten hun onderdak vinden in een supermarkt van Delhaize?

Wist je dat... Zottegem, onze 38ste Bon'Ap, ook meteen onze grootste vestiging van Bon'Ap is? De maaltijdwinkel is goed voor bij 400m² aan winkelplezier.

2023 brengt alvast onze 40ste Bon’Ap, in Ieper. En daar zijn we alvast erg preus op. Ook in Aalst openen we dit voorjaar een nieuwe maaltijdwinkel, de tweede Bon’Ap in de carnavalsstad.

Wist je dat… we in 2022 onze 150ste Buurtslagers openden? Het was ons filiaal in Gits die de teller op dat mooie ronde getal plaatste.

Vacuümverpakt rundvlees

40 nieuwe product- en procesoptimalisaties

Ook vorig jaar werd ons assortiment verder ontwikkeld, om zo onze klanten nog meer van zorgeloze maaltijden te bedienen. Zo rondden we de kaap van 40 nieuwe product- en procesoptimalisaties in 2022. Een groot deel ervan voerden we op de hoofdzetel uit, zo kunnen we onze filialen extra ondersteunen.

We bieden al jaren steeds meer maaltijden (en hun componenten) aan in ons winkels. Maar vers vlees van hoge kwaliteit aanbieden is al jaren onze expertise. Sinds dit jaar verpakken we ons rundvlees vacuüm, een grote verandering met verschillende voordelen.

Wist je dat… vacuümverpakt vlees niet alleen langer vers blijft, maar ook malser en smaakvoller is? Dankzij de verpakking is thuis invriezen en ontdooien ook eenvoudig én de verpakking is ook nodig eens duurzamer dan een gewone verpakking.

Meer weten over ons vacuümverpakt rundvlees? Je leest er alles over via buurtslagers.be.

Daarnaast blijven we inzetten op het gemak van onze klanten. Met verschillende nieuwe colli’s en dagschotels bijvoorbeeld, maar ook met onze verschillende menu’s en Bon’Ap-boxen. En in onze maaltijdwinkels verkopen we ook brood.

370 nieuwe collega’s, 1.526 jobstudenten

Vorig jaar mochten we 370 nieuwe collega’s verwelkomen. Daarbij zaten ook 19 bekende gezichten, 19 ex-collega’s die hun weg terugvonden naar Meat&More. Tijdens het volledige jaar 2022 werden we ook bijgestaan door maar liefst 1.526 jobstudenten. Het grootste deel daarvan, oftewel 1.341, stak de handen uit de mouwen in de winkels. De overige 185 gingen aan de slag op de hoofdzetel in Aalter.

Wil je kennismaken met enkele van onze collega’s? Laat je meenemen door Lies:


Interesse in een job bij Meat&More?