Ook in 2021 groeien onze winkelpunten verder aan. Zo staat onze Bon’Ap-teller sinds vandaag op 33 maaltijdwinkels met de opening van Bon’Ap Eeklo. Vorige maand openden we al de deuren voor vakantiegangers in (en inwoners van) Middelkerke. En volgende maand staat de heropening van Bon’Ap Geraardsbergen op de planning, die namen we stevig onder handen met renovatiewerken.

Bon'Ap Middelkerke gevel maaltijdwinkel

We nemen je even terug mee naar 31 maart: een stralende lentedag met zomerse temperaturen. De opening van de nieuwe Bon’Ap-maaltijdwinkel in Middelkerke konden we niet beter plannen. We vestigden ons in het Sea Shopping Center. De ideale locatie voor vakantiegangers, dagjestoeristen en uiteraard ook de inwoners van Middelkerke. Uniek voor deze maaltijdwinkel zijn de ruimere openingsuren: tussen Pasen en 15 augustus is Bon’Ap Middelkerke ook open op zon- en feestdagen van 9 t.e.m. 12.30 uur.

In de buurt? Spring eens binnen in de Lisdoddenstraat 15a in Middelkerke.

Bon'Ap Eeklo gevel

Na Middelkerke is Bon’Ap Eeklo aan de beurt op 21 april, de derde maaltijdwinkel al in onze thuisregio het Meetjesland en nummer 33 in Vlaanderen. De nieuwe winkel bevindt zich op het Krugershopping en biedt het gekende, ruime assortiment aan. In Eeklo werd ook een eetcorner voorzien. Eens de coronamaatregelen het toelaten, is het dus de ideale plek om je lunch te nuttigen of te genieten van koffie en dessert tijdens een shopnamiddag.

Benieuwd naar onze 33e Bon’Ap? Spring eens binnen in de Stationsstraat 82D in Eeklo.

 

De laatste Bon'Ap-maaltijdmwinkel in dit rijtje: begin mei opent de vernieuwde Bon’Ap Geraardsbergen. Na enkele maanden renoveren kunnen klanten er opnieuw terecht in een fris, vernieuwd interieur.

Bekijk hier alle winkelpunten van Bon’Ap.

​​​​​​​En wat met Buurtslagers?

Ook het slagerijconcept Buurtslagers doet het goed en blijft groeien. Sinds februari bedienen we er klanten in Scheldewindeke en Zingem, eind maart gingen we ook van start met Buurtslagers in Buizingen.

Bekijk hier alle winkelpunten van Buurtslagers.

 

Blijf je graag op de hoogte van onze nieuwste winkels, producten en vacatures? Volg Bon’Ap, Buurtslagers en Meat&More op Facebook.