Onze maaltijdwinkelketen Bon’Ap groeit. Vorige week nog mocht de 34e Bon’Ap de winkeldeuren openen in Bredene. Daarom vonden we het tijd voor wat extra zichtbaarheid voor Bon’Ap naast die in onze eigen mediakanalen. We blikten voor het eerst een radiospot in en zijn een hele zomer lang regionaal te zien op tv met een publireportage over ons maaltijdwinkelconcept.

Met 34 maaltijdwinkels van Bon’Ap hebben we al een groot klantenbestand. Die houden we op de hoogte van nieuwtjes, promo’s en smakelijke tips via verschillende eigen kanalen, van onze gekende folder tot de website, digitale nieuwsbrief en social media. Drie weken lang waren we echter ook te horen op Radio 2 met een eigen radiospot, en dat voor het eerst. Zo bouwen we verder aan onze naamsbekendheid. Bon’Ap kreeg uiteraard een eigen jingle, een geluid dat hopelijk blijft plakken. De spot was te horen in Oost- en West-Vlaanderen.

Heb je de spot niet horen voorbij komen? Je krijgt hier een herkansing:

Naast een eerste eigen radiospot, kreeg Bon’Ap ook een publireportage op regionale tv. Die speelt meermaals per dag op AVS, Focus en TV Oost tijdens het weekend. In de reportage tonen en vertellen we waar Bon’Ap voor staat, met de medewerking van de collega’s in het Bon’Ap-filiaal van Brugge (Sint-Michiels, Rijselstraat). Er is ook een afgeleide reclamespot te zien op dezelfde zenders.

De publireportage bekijk je hier:

Blijf je graag op de hoogte van onze nieuwste winkels, producten en vacatures? Volg Bon’Ap, Buurtslagers en Meat&More op Facebook.