Vlak voor de start van de zomervakantie openen we twee nieuwe winkels. Vrijdag 25 juni start Buurtslagers in de pop-upwinkel van Proxy Delhaize Beerzel, enkele dagen later verwelkomt het nieuwe team in Bredene de eerste klanten.

Buurtslagers baat sinds vrijdag 25 juni ook een beenhouwerij uit in Proxy Delhaize Beerzel. Al gebeurt dat in speciale omstandigheden. De supermarkt wordt namelijk volledig in het nieuw gestoken en krijgt daarom een tijdelijk onderkomen in een pop-upwinkel in Putte. Ook met Buurtslagers gaan we aan de slag in de tijdelijke winkel, in een mobiel atelier. Zo wachten we niet op het nieuwe pand om de klanten uit Beerzel en omgeving onze gekende kwaliteit te bieden. We hopen in het voorjaar van 2022 in de nieuwe Proxy in Beerzel, langs de Koningsbaan, te kunnen openen.

Eens langskomen? De tijdelijke winkel bevindt zich op dit adres: pop-up Grasheide, Meester van der Borghtstraat 116-118 in Putte.

Feestelijke opening Bon'Ap-maaltijdwinkel

Woensdag 30 juni opent onze nieuwste Bon’Ap-maaltijdwinkel de deuren in Bredene, net op tijd voor de zomervakantie aan zee. Het zet de teller op 34 maaltijdwinkels in Vlaanderen. Tijdens de openingsweken trakteren we klanten op mooie promo’s en leuke openingsacties. Net zoals de maaltijdwinkel in Middelkerke, zal ook deze Bon’Ap ruimere openingsuren hanteren. Tussen Pasen en 15 augustus is de winkel in Bredene ook open op zon- en feestdagen van 9 tot 12.30 uur.

Kom jij een kijkje nemen? Stel je gps in op Brugsesteenweg 37 in Bredene, we ontmoeten je graag daar.

Voor beide filialen zoeken we ook nog topcollega’s om onze teams te versterken. Iets voor jou?

 

Blijf je graag op de hoogte van onze nieuwste winkels, producten en vacatures? Volg Bon’Ap, Buurtslagers en Meat&More op Facebook.