Het kloppend hart van onze hoofdzetel

De productieafdeling is het kloppende hart van onze hoofdzetel. Onze productiemedewerkers werken dagelijks smakelijke en kwaliteitsvolle producten af. Door de centrale verwerking kunnen we altijd dezelfde smaak en kwaliteit garanderen en verlichten we de werkdruk in de winkels. Zo kunnen de medewerkers in de winkels de klanten nog beter dienen.

productie_uitsnijderij_joeri

Uitsnijderij

Hier maken medewerkers de deelstukken van het varken, rund of gevogelte verder gebruiksklaar. Dat doen ze door het vlees te versnijden, ontzwoerden, uitbenen, kantsnijden of ontvliezen. Een precisiewerkje!

Versnijding en bereiding - Gehakt

Gehaktbereidingen

Op deze afdeling malen en mengen grote gehaktmolens de grondstoffen. Van dat gemengde vlees wordt niet alleen gehakt gemaakt, maar bijvoorbeeld ook hamburgers, worsten en boomstammetjes.

andere vleesbereidingen

Vleesbereidingen

Deze afdeling is de grootste subafdeling in productie. Wat het team doet? Bereidingen maken met (half) afgewerkte producten uit andere afdelingen, zoals cordon bleus en brochettes maken of het spek rond de hamburgers voorzien. Daarnaast kruiden, marineren en verpakken deze medewerkers heel wat vlees.

productie_keuken_jannick.png

Keuken

We hebben zowel een warme als koude keuken. Als medewerker in de koude keuken voer je veel voorbereidend werk uit, in de warme keuken sta je in voor onze traiteurbereidingen. Dat gaat van vol-au-vent over balletjes in tomatensaus tot soep. Als je het hier niet warm krijgt van voeding, weten we het ook niet meer!

productie_slicing_janta.png

Slicing

Hier wordt alle charcuterie en kaas versneden en verpakt. Daarvoor beschikken we over verschillende snij- en verpakkingslijnen. Medewerkers van deze subafdeling bedienen de machines, plaatsen de sneetjes in hun verpakking en controleren het eindproduct.

productie_salades_els.png

Salades

Deze subafdeling is een van de kleinere die we hebben. Maar toch is ze van groot belang! Smeer-, pasta-, aardappel-, of groentesalades: het wordt hier allemaal zorgvuldig bereid en verpakt. Het team draait vooral in de zomer op volle toeren.

productie_interne-logistiek_nico.png

Interne logistiek

Dit team zorgt ervoor dat alles vlot en efficiënt verloopt in productie. Ze bevoorraden de verschillende productielijnen met grondstoffen, hulpstoffen, kruidenmengelingen en verpakkingen. Afgewerkte producten brengen ze vervolgens vliegensvlug naar het magazijn.

Recente vacatures

Bon'Ap

Bij Bon'Ap vind je de oplossing voor een snelle lunch, het dagelijkse avondmaal of een feestelijk etentje. In totaal zijn er meer dan 25 Bon'Ap-maaltijdwinkels. 

Gerant Bon'Ap Roeselare

Regio Roeselare - Izegem
Brugsesteenweg 389 B, 8800 Roeselare

Buurtslagers

Vers vlees voor een messcherpe prijs, daar staat Buurtslagers voor. Verspreid over Vlaanderen zijn er intussen ruim 140 slagerijen in evenveel supermarkten.

Medewerker traiteurafdeling Delhaize Kluisbergen

Provincie Oost-Vlaanderen
Oudenaardebaan 2 0002, 9690 Kluisbergen

Buurtslagers

Vers vlees voor een messcherpe prijs, daar staat Buurtslagers voor. Verspreid over Vlaanderen zijn er intussen ruim 140 slagerijen in evenveel supermarkten.

Mobiele medewerker traiteurafdeling regio Beervelde

Mobiele Provincie Oost-Vlaanderen
Rivierstraat 15, 9080 Beervelde

Buurtslagers

Vers vlees voor een messcherpe prijs, daar staat Buurtslagers voor. Verspreid over Vlaanderen zijn er intussen ruim 140 slagerijen in evenveel supermarkten.

Medewerker traiteurafdeling Delhaize Beervelde

Provincie Oost-Vlaanderen
Rivierstraat 15, 9080 Beervelde