Zowel voor onze medewerkers als onze omgeving

Meat&More is meer dan werken alleen. We zetten in op ontspanning, beweging en gezondheid bij onze medewerkers. En ook op maatschappelijk vlak dragen we graag ons steentje bij, door permanente of eenmalige steun aan goede doelen.

ergonomie zit-statafels zijn goed voor de rug

Ergonomie

Een groot deel van onze medewerkers heeft een zittend beroep of oefent fysiek zware arbeid uit. Ergonomie is daarom van groot belang. Al onze medewerkers op de ondersteunende diensten werken aan een zit-statafel. Daarmee hoeven medewerkers geen uren neer te zitten. Zo’n tafel is in hoogte verstelbaar waardoor medewerkers afwisselend kunnen staan en zitten. Onderzoek wees uit dat dat niet enkel voor een betere doorbloeding zorgt, maar dat het ook de creativiteit bevordert. Win-win dus! De procesingenieurs van onze afdeling werkvereenvoudiging gaan ook bij elke medewerker van de ondersteunende diensten langs om hun houding aan hun bureau te bekijken en bij te sturen waar nodig.

De afdeling werkvereenvoudiging neemt ook gericht initiatieven om de werklast van productie-, distributie- of winkelmedewerkers te verminderen. Dat kan gaan van de ideale inrichting van werkplaatsen tot de ontwikkeling van eigen, meer ergonomische, werkinstrumenten. De procesingenieurs bekijken in detail welke handelingen medewerkers moeten uitvoeren. Vervolgens stellen ze verbeteringen voor om het proces efficiënter en tegelijk ergonomischer te laten verlopen.

Rek en strek

Meat&More in beweging

Om onze medewerkers te stimuleren om vaker te bewegen, werken we tal van initiatieven uit. Springen, lopen, rekken en strekken: het kan allemaal! Zo stellen we 24 uur per dag en 7 dagen per week een eigen fitnessruimte ter beschikking op de hoofdzetel.

In 2017 lieten we medewerkers proeven van verschillende sporttakken in samenwerking met een fitnesscentrum. Intern breidden we daar een vervolg aan met onze Rek&Strek-sessies. Twee kinesisten van het fitnesscentrum gaven een kwartier lang mobiliserende en stabiliserende oefeningen om de ‘zit-epidemie’ tegen te gaan. En die 15 minuten maken echt het verschil!

Door de jaren heen namen we ook deel aan heel wat sportieve evenementen. In 2016 liepen we bijvoorbeeld voor het eerst de halve marathon in Brussel en in 2018 zetten we ons voor het eerst in voor de benefietloop van Fonds Emilie Leus. Dat jaar verzamelden 115 collega’s maar liefst 612,5 km voor het goede doel. Een eigen trainer (en tegelijk productiemedewerker) bereidde de groep voor door wekelijkse loopsessies te begeleiden. In 2019 namen we opnieuw deel.

Meat&More goede doelen

Ons sociaal engagement

Vanuit de wil om anderen te helpen, gaan we bij Meat&More voortdurend op zoek naar manieren om ons steentje bij te dragen. Daarom geven we lokaal verankerde organisaties een duwtje in de rug met financiële of materiële steun.

Recente vacatures

Buurtslagers

Vers vlees voor een messcherpe prijs, daar staat Buurtslagers voor. Verspreid over Vlaanderen zijn er intussen ruim 140 slagerijen in evenveel supermarkten.

District Manager Buurtslagers regio Kortrijk

Provincie West-Vlaanderen
Groendreef 10, 9880 Aalter

Bon'Ap

Bij Bon'Ap vind je de oplossing voor een snelle lunch, het dagelijkse avondmaal of een feestelijk etentje. In totaal zijn er meer dan 30 Bon'Ap-maaltijdwinkels. 

Mobiele beenhouwer Bon'Ap regio West-Vlaanderen

Mobiele Provincie West-Vlaanderen
Veemarktstraat 4, 8000 Brugge

Meat&More

Samen voor zorgeloze maaltijden, elke dag opnieuw. Daar dromen we bij Meat&More van. Geen eenvoudige opdracht in een wereld die voortdurend verandert. Zo evolueren we naar een bedrijf dat niet alleen vlees aanbiedt, maar ook maaltijden. Met de smaak van toen en de knowhow van morgen.

Productiemedewerker Salades (vroeg/laat)

Regio Aalter - Deinze
Groendreef 10, 9880 Aalter

Bon'Ap

Bij Bon'Ap vind je de oplossing voor een snelle lunch, het dagelijkse avondmaal of een feestelijk etentje. In totaal zijn er meer dan 30 Bon'Ap-maaltijdwinkels. 

District Manager Bon'Ap regio Antwerpen

Provincie Antwerpen
Groendreef 10, 9880 Aalter