We zijn er 100% van overtuigd dat een goeie job gelukkig maakt. Daarom vind je bij ons gevarieerde jobs met veel sociaal contact en verantwoordelijkheid. Daarbij kiezen we voor een doorgedreven talentaanpak. Een persoonlijke HR business partner en opleidingen begeleiden onze medewerkers naar meer voldoening en geluk in hun job.

Als sterk groeiend familiebedrijf koesteren we bovendien onze familiale cultuur waarbij respect, open communicatie en teamgeest evidente waarden zijn. Samen geven we richting aan je carrière. Want een job op maat, dat smaakt!

hrbp_hr-business-partner begeleiding op maat

Mijn HR business partner

Bij Meat&More ondernemen we concrete stappen om talent te (h)erkennen. Iedere medewerker bij ons heeft namelijk een persoonlijke HR business partner (HR BP). Een HR BP begeleidt medewerkers in hun job en zorgt ervoor dat ze kunnen groeien, verticaal of horizontaal.

interne opleidingen zijn belangrijk bij Meat&More

Interne opleidingen

Bij Meat&More hebben we een eigen opleidingsteam dat instaat voor de opleidingen van elke medewerker binnen Meat&More. Zo willen we élke medewerker de kans geven zich voortdurend te vormen. De HR business partners houden het groeitraject per medewerker bij. Iedere medewerker groeit op zijn of haar tempo.

Groepsfoto personeel Meat&More

Waarom werken bij Meat&More?

Meat&More is gestart als een familiebedrijf. Ondertussen zijn we enorm gegroeid, maar de familiale sfeer is gebleven. Want bij ons telt elke medewerker. Je krijgt een job op maat van jouw talenten en geeft zelf richting aan jouw carrière.

uitreiking cheques goede doelen Meat&More Days 2019

Wij doen meer

Meat&More is meer dan werken alleen. We zetten in op ontspanning, beweging en gezondheid bij onze medewerkers. En ook op maatschappelijk vlak dragen we graag ons steentje bij.