ondersteunende diensten Meat&More site Aalter

Om ervoor te zorgen dat onze winkels, productie-eenheden en distributie-afdelingen alle faciliteiten krijgen die ze nodig hebben, hebben we heel wat ondersteunende diensten. Onze teams hebben kennis en expertise op de meest uiteenlopende domeinen. Van A tot Z. Er zit vast en zeker ook een job voor jou tussen.

ondersteunende_diensten_aankoop_kristof.png

Aankoop

Op zoek gaan naar de beste producten en materialen, onderhandelen en vervolgens knopen doorhakken. Dat is waar onze aankopers goed in zijn. Van vlees en groenten tot verpakkingen en zelfs machines.

ondersteunende_diensten_boekhouding_eefje

Finance & controlling

Van facturen inboeken, kasverschillen opvolgen en btw-aangiftes opmaken tot zelfs boekjaren afsluiten en vennootschapsbelastingen indienen: onze medewerkers doen de boekhouding van A tot Y én Z! Naast onze boekhouders, waakt een team van controllers en data-experts over betrouwbare data en  rapportering binnen het ganse bedrijf.

ondersteunende_diensten_personeelsdienst_katia

HR

De personeelsdienst voert (bijna) alle HR-taken zelf uit. Het team bestaat uit recruiters, payroll officers, HR business partners, trainers en assessors. Ze staan in voor de correcte loonverwerking van onze medewerkers, werven nieuwe medewerkers aan, begeleiden medewerkers in hun job en geven opleidingen. Kortom: het volledige mensgerichte pakket vind je hier terug.

ondersteunende_diensten_technische-dienst_kevin

Infrastructuur en technische dienst

Van techniekers tot ingenieurs en projectleiders: samen staan ze in voor het onderhoud en de uitbreiding van de hoofdzetel én de winkels. Is er een machine defect, richten we een nieuwe winkel in of plaatsen we nieuwe installaties op de hoofdzetel? Deze teams zorgen ervoor dat alles in goede banen loopt.

ondersteunende_diensten_it

IT

Onze IT-afdeling bestaat uit een uitgebreid team van experten, allemaal zot van bits en bytes. Netwerkbeheer, applicaties ontwikkelen en onderhouden, data analyseren,... bij ons gebeurt het grootste gedeelte in-house! De andere afdelingen en winkels zijn daarbij opdrachtgevers van dienst.

Vakgebied kwaliteit Anouk

Kwaliteit

Onze eigen kwaliteitsdienst waakt over alle procedures, normen en hygiëneregels. Zowel in onze productie als in de winkels. Wat een medewerker van de kwaliteitsdienst typeert? Ze zijn streng, gedisciplineerd en om heel eerlijk te zijn ook koppig (als het op kwaliteit en versheid aankomt).

ondersteunende_diensten_marketing_natalie

Marketing & communicatie

De folder ontwikkelen en grafisch vormgeven, productfoto's maken, teksten schrijven, intern communiceren, video's maken voor sociale media of de websites... Dit team is ons eigen intern marketing- en communicatiebureau.

ondersteunende_diensten_productontwikkeling_veerle

Product- & procesontwikkeling

Hier komen nieuwe producten in ons assortiment tot leven. De producten worden altijd uitvoerig getest en geproefd voor we ze presenteren aan onze klanten. Ook bestaande producten neemt dit team regelmatig onder de loep om ze te verbeteren waar mogelijk.

ondersteunende_diensten_pppm

Project portfolio & proces management

Dit team zorgt ervoor dat projecten binnen budget, scope en planning opgeleverd worden. Daarnaast optimaliseren de medewerkers processen en bieden ze ondersteuning bij veranderingsprojecten.

ondersteunende_diensten_planning

Planning

Dit team staat in voor de opvolging van stock, zowel qua grondstoffen als producten, de tracering en de inventarisatie. Onmisbaar in een voedingsbedrijf bestaande uit een productiecentrale van 1.755 m² en bijna 200 winkels!

ondersteunende_diensten_proces

Procesoptimalisatie

Onze procesingenieurs zijn constant op zoek naar verbeterpunten. Onder hun toeziend oog worden processen efficiënter en ergonomischer.

ondersteunende_diensten_reiniging

Reiniging

Op onze hoofdzetel beschikken we over een eigen wasserij waar alle werkkledij gewassen wordt. Verschillende teams staan in voor de hygiëne en netheid van de bureaus en het productiegedeelte.

  • Kan je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Bekijk alle vacatures bij ondersteunende diensten.

Recente vacatures

Meat&More

Projectmanager Retail

Regio Aalter - Deinze
Groendreef 10, 9880 Aalter

Bon'Ap

Jobstudent Bon'Ap Genk

Provincie Limburg
Hasseltweg 206, 3600 Genk

Meat&More

Projectleider Bouw

Regio Aalter - Deinze
Groendreef 10, 9880 Aalter

Buurtslagers

Mobiele winkelbediende traiteurafdeling Buurtslagers regio Limburg

Provincie Limburg