Het kloppend hart van onze hoofdzetel

De productieafdeling is het kloppende hart van onze hoofdzetel. Onze productiemedewerkers werken dagelijks smakelijke en kwaliteitsvolle producten af. Door de centrale verwerking kunnen we altijd dezelfde smaak en kwaliteit garanderen en verlichten we de werkdruk in de winkels. Zo kunnen de medewerkers in de winkels de klanten nog beter dienen.

productie_uitsnijderij_joeri

Uitsnijderij

Hier maken medewerkers de deelstukken van het varken, rund of gevogelte verder gebruiksklaar. Dat doen ze door het vlees te versnijden, ontzwoerden, uitbenen, kantsnijden of ontvliezen. Een precisiewerkje!

Versnijding en bereiding - Gehakt

Gehaktbereidingen

Op deze afdeling malen en mengen grote gehaktmolens de grondstoffen. Van dat gemengde vlees wordt niet alleen gehakt gemaakt, maar bijvoorbeeld ook hamburgers, worsten en boomstammetjes.

andere vleesbereidingen

Vleesbereidingen

Deze afdeling is de grootste subafdeling in productie. Wat het team doet? Bereidingen maken met (half) afgewerkte producten uit andere afdelingen, zoals cordon bleus en brochettes maken of het spek rond de hamburgers voorzien. Daarnaast kruiden, marineren en verpakken deze medewerkers heel wat vlees.

productie_keuken_jannick.png

Keuken

We hebben zowel een warme als koude keuken. Als medewerker in de koude keuken voer je veel voorbereidend werk uit, in de warme keuken sta je in voor onze traiteurbereidingen. Dat gaat van vol-au-vent over balletjes in tomatensaus tot soep. Als je het hier niet warm krijgt van voeding, weten we het ook niet meer!

productie_slicing_janta.png

Slicing

Hier wordt alle charcuterie en kaas versneden en verpakt. Daarvoor beschikken we over verschillende snij- en verpakkingslijnen. Medewerkers van deze subafdeling bedienen de machines, plaatsen de sneetjes in hun verpakking en controleren het eindproduct.

productie_salades_els.png

Salades

Deze subafdeling is een van de kleinere die we hebben. Maar toch is ze van groot belang! Smeer-, pasta-, aardappel-, of groentesalades: het wordt hier allemaal zorgvuldig bereid en verpakt. Het team draait vooral in de zomer op volle toeren.

productie_interne-logistiek_nico.png

Interne logistiek

Dit team zorgt ervoor dat alles vlot en efficiƫnt verloopt in productie. Ze bevoorraden de verschillende productielijnen met grondstoffen, hulpstoffen, kruidenmengelingen en verpakkingen. Afgewerkte producten brengen ze vervolgens vliegensvlug naar het magazijn.

Recente vacatures

Bon'Ap

Assistent gerant Bon'Ap Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Provincie Oost-Vlaanderen
Heirbaan 116 A, 9200 Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Meat&More

Technisch & Facilitair Directeur

Regio Aalter - Deinze
Groendreef 10, 9880 Aalter

Bon'Ap

Winkelbediende traiteurafdeling Bon'Ap Ieper

Provincie West-Vlaanderen

Bon'Ap

Winkelbediende traiteurafdeling Bon'Ap Ieper

Provincie West-Vlaanderen