Het kloppend hart van onze hoofdzetel

De productieafdeling is het kloppende hart van onze hoofd­zetel. Onze productiemedewerkers leveren dagelijks smakelijke en kwaliteitsvolle producten af. Door de centrale verwerking kunnen we altijd dezelfde smaak en kwaliteit garanderen en verlichten we de werkdruk in de winkels. Zo kunnen de mede­werkers in de winkels de klanten nog beter dienen.

Versnijding en bereiding - Gehakt

Vers vlees

Bij de afdeling ‘Vers Vlees’ start alles in de uitsnijderij waar we de deelstukken van het varken, rund of gevogelte gebruiksklaar maken. Dat doen we door het vlees te versnijden, te ontzwoerden, uit te benen, te kantsnijden of ontvliezen. Een echt precisiewerkje!

Daarna malen en mengen we de grondstoffen in grote gehaktmolens. Van het gemengde vlees maken we onze specialiteit gehakt. Daarnaast gebruiken we het gemengde vlees voor het maken van hamburgers, worsten en boomstammetjes.

Nog in deze afdeling maken we bereidingen met (half) afgewerkte producten, zoals cordon bleus en brochettes. Ook kruiden en marineren we hier gevogelte, varkens- en rundsvlees. Heerlijk op de barbecue!

productie_keuken_jannick.png

Keuken

We hebben zowel een warme als koude keuken. Als medewerker in de koude keuken voer je veel voorbereidend werk uit, in de warme keuken sta je in voor onze traiteurbereidingen. Dat gaat van vol-au-vent over balletjes in tomatensaus tot soep. Als je het hier niet warm krijgt van voeding, weten we het ook niet meer!

productie_salades_els.png

High care

Bij ‘High Care’ verwerken we voedingsmiddelen die extra gevoelig zijn aan besmettingen met pathogenen. Om ziektekiemen buiten te houden nemen onze medewerkers extra maatregelen omtrent kleding en hygiëne.

Deze afdeling splitsen we op in twee zones: ‘Slicing’ en ‘Salades’. Bij ‘Slicing’ versnijden en verpakken we charcuterie. We beschikken hiervoor over verschillende snij- en verpakkingslijnen. De machines bedienen, de
sneetjes in hun verpakking plaatsen en het eindproduct controleren: het behoort allemaal tot het takenpakket van een medewerker in de zone ‘Slicing’.

Eén van onze kleinere teams treffen we aan bij ‘Salades’, al is deze afdeling sterk aan het groeien. In deze zone bereiden en verpakken we smeer-, pasta-, aardappel- en groentesalades. Je kan je vast inbeelden dat het team tijdens de zomer op volle toeren draait.

productie_interne-logistiek_nico.png

Inpak

Dit team pakt onze verse producten in zodat alles netjes en zorgvuldig verpakt in de winkelrekken terecht komt. 

Recente vacatures

Meat&More

Projectmanager marketing

Oost-Vlaanderen
Groendreef 10, 9880 Aalter

Meat&More

Productiemedewerker Inpak

Oost-Vlaanderen
Groendreef 10, 9880 Aalter

Bon'Ap

Winkelbediende traiteurafdeling Bon'Ap Aalter

Oost-Vlaanderen
Groendreef 12, 9880 Aalter

Bon'Ap

Gerant Bon'Ap Tienen

Limburg
Getestraat 100, 3300 Tienen