Klaar voor jouw toptransfer?

Kom ons topteam versterken bij Bon’Ap of Buurtslagers. Een passie voor voeding is een must, maar ook klantgerichtheid en teamwork typeren onze medewerkers. Ontdek hier wat we jou te bieden hebben. Want een job op maat, dat smaakt.

winkels_medewerker_traiteurafdeling

Winkelbediende traiteurafdeling

Salades en dagschotels bereiden, broodjes beleggen, kassawerk doen of klanten helpen en adviseren: een winkelbediende traiteurafdeling is een echte duizendpoot.

winkels_filiaalverantwoordelijke

Filiaalverantwoordelijke

Een filiaalverantwoordelijke is een echt manusje-van-alles: hij of zij coacht het team, beheert de winkel en helpt ook mee met bereidingen of het bedienen van klanten! Een serieus takenpakket met veel afwisseling en verantwoordelijkheid.

winkels_beenhouwer_slager

Chef-beenhouwer

Een chef-beenhouwer is een rasechte vakman of -vrouw. Vlees verwerken, zorgen voor een volle toonbank, klanten adviseren en tegelijk de medewerkers in het atelier aansturen: hij of zij kan het allemaal.

district manager regiomanager DM RM

District manager

Een district manager leidt enkele winkels binnen een bepaalde regio. Als district manager vertaal je het verkoops- en personeelsbeleid naar de dagelijkse praktijk, coach je de medewerkers en neem je administratieve taken voor je rekening. Als tussenschakel komt een district manager wekelijks langs op de hoofdzetel waar de ondersteunende diensten gevestigd zijn.

mobiele_winkelmedewerker

Mobiele medewerker

Een mobiele medewerker springt bij waar nodig binnen een bepaalde functie en regio. Zo kan je aan de slag als mobiele medewerker binnen de traiteurafdeling of spring je bij als chef-beenhouwer. Op deze manier garanderen we voldoende werkkracht in elk filiaal, ook in het geval van ziekte of vakantie.

  • Word jij straks een vertrouwd gezicht in onze winkels? Bekijk alle vacatures bij Buurtslagers of Bon'Ap.

Recente vacatures

Meat&More

Projectmanager Retail

Regio Aalter - Deinze
Groendreef 10, 9880 Aalter

Bon'Ap

Jobstudent Bon'Ap Genk

Provincie Limburg
Hasseltweg 206, 3600 Genk

Meat&More

Projectleider Bouw

Regio Aalter - Deinze
Groendreef 10, 9880 Aalter

Buurtslagers

Mobiele winkelbediende traiteurafdeling Buurtslagers regio Limburg

Provincie Limburg