Werken in de winkels

Winkelbediende traiteurafdeling
Salades en dagschotels bereiden, broodjes beleggen, kassawerk doen of klanten helpen en adviseren: een medewerker traiteurafdeling is een echte duizendpoot.

Filiaalverantwoordelijke
Een filiaalverantwoordelijke is een echt manusje-van-alles: hij of zij coacht het team, beheert de winkel en helpt ook mee met bereidingen of het bedienen van klanten! Een serieus takenpakket met veel afwisseling en verantwoordelijkheid.

Chef-beenhouwer
Een chef-beenhouwer is een rasechte vakman of -vrouw. Vlees verwerken, zorgen voor een volle toonbank, klanten adviseren en tegelijk de medewerkers in het atelier aansturen: hij of zij kan het allemaal.

Districtmanager
Een districtmanager leidt enkele winkels binnen een bepaalde regio. Als districtmanager vertaal je het verkoops- en personeelsbeleid naar de dagelijkse praktijk, coach je de medewerkers en neem je administratieve taken voor je rekening. Als tussenschakel komt een districtmanager wekelijks langs op de hoofdzetel waar de ondersteunende diensten gevestigd zijn.
- Word jij straks een vertrouwd gezicht in onze winkels? Bekijk alle vacatures bij Buurtslagers of Bon'Ap.