Kom ons topteam versterken bij Bon’Ap of Buurtslagers. Een passie voor voeding is een must, maar ook klantgerichtheid en teamwork typeren onze medewerkers. Ontdek hier wat we jou te bieden hebben. Want een job op maat, dat smaakt.
Salades en dagschotels bereiden, broodjes beleggen, kassawerk doen of klanten helpen en adviseren: een winkelbediende traiteurafdeling is een echte duizendpoot.
Een filiaalverantwoordelijke is een echt manusje-van-alles: hij of zij coacht het team, beheert de winkel en helpt ook mee met bereidingen of het bedienen van klanten! Een serieus takenpakket met veel afwisseling en verantwoordelijkheid.
Een chef-beenhouwer is een rasechte vakman of -vrouw. Vlees verwerken, zorgen voor een volle toonbank, klanten adviseren en tegelijk de medewerkers in het atelier aansturen: hij of zij kan het allemaal.
Een district manager leidt enkele winkels binnen een bepaalde regio. Als district manager vertaal je het verkoops- en personeelsbeleid naar de dagelijkse praktijk, coach je de medewerkers en neem je administratieve taken voor je rekening. Als tussenschakel komt een district manager wekelijks langs op de hoofdzetel waar de ondersteunende diensten gevestigd zijn.
Een mobiele medewerker springt bij waar nodig binnen een bepaalde functie en regio. Zo kan je aan de slag als mobiele medewerker binnen de traiteurafdeling of spring je bij als chef-beenhouwer. Op deze manier garanderen we voldoende werkkracht in elk filiaal, ook in het geval van ziekte of vakantie.