Voor producten in de winkels belanden, passeren ze eerst door ons distributiecentrum. De verschillende teams in distributie zorgen ervoor dat onze winkels op tijd bevoorraad worden. Ze werken dag en nacht om alles op rolletjes te laten verlopen.

Dankzij supply chain management verwerken we goederen sneller en efficiënter: we willen het juiste product in de juiste hoeveelheid op het juiste moment in de winkelrekken.

voicepicking, distributie en transport

Magazijn & picking

Overdag geven onze magazijnmedewerkers alle palletten uit productie een plekje in het magazijn of in de diepvriezer. 's Nachts verzamelen ze alle bestellingen voor de winkels met voicepicking. Met dat systeem kunnen de medewerkers snel, efficiënt en nauwkeurig te werk gaan.

distributie-chauffeur

Transport

Een team van chauffeurs zorgt ervoor dat de producten effectief tot in de winkels geraken. Ze doorkruisen gans Vlaanderen en leveren alles netjes af.
 

distributie_logistiek_femke

Logistics

Goederen ontvangen, controleren, traceren en inventariseren. Maar ook de verschillende productielijnen bevoorraden met grond- en hulpstoffen, kruidenmengelingen en verpakkingen: de logistieke medewerkers zijn het ruggensteuntje van onze distributieafdeling. 

Recente vacatures

Buurtslagers

Assistent chef-beenhouwer Delhaize Muizen

Antwerpen
Leuvensesteenweg 568 1, 2812 Muizen (Mechelen)

Meat&More

Stage bij Meat&More, Buurtslagers of Bon'Ap

Oost-Vlaanderen
Groendreef 12, 9880 Aalter

Meat&More

Traineeship filiaaladviseur Bon'Ap en/of Buurtslagers

Oost-Vlaanderen
Groendreef 10, 9880 Aalter

Meat&More

HR Business Partner regio Oost-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen
Groendreef 10, 9880 Aalter