“Voor wie ga jij alles geven?” Die vraagt stelt Studio Brussel ons al een tijdje. Hier is de beslissing gevallen. Met Meat&More doen we dit jaar voor de eerste keer mee aan De Warmste Week. We organiseren een actie voor Aalternatief vzw, een woonzorgproject in onze thuisbasis Aalter voor kinderen met een beperking.

Lokale steun

Bij Meat&More geloven we in lokale verhalen, lokale dromen en lokale initiatieven. Zo steunen we al jaarlijks vzw De Toevlucht, een organisatie die zorgt voor voedselbedeling aan kansarmen in de omgeving van Aalter.

Naar aanleiding van de Warmste Week mocht het eens wat anders zijn. We zochten een lokaal goed doel dat ook onze steun kon gebruiken en dat we een warm hart toedragen. Zo kwamen we via onze medewerkers bij Aalternatief vzw terecht.

Aalternatief vzw werd opgericht door enkele ouders van kinderen met een beperking. Samen willen ze – letterlijk – bouwen aan een toekomst voor hun kinderen. Met het woonzorgproject bieden ze hun kinderen een alternatief op de woon- en zorgvoorzieningen met ellenlange wachtlijsten.

De warmste week Meat&More Bon'Ap Aalternatief vzw

Samen soep slurpen

Maar wat gaan we nu precies doen om Aalternatief vzw te steunen? Wel, gezellig samen soep slurpen. Van 18 tot en met 22 november serveren we warme soep aan 1 euro per beker. En dat zowel in al onze Bon’Ap-filialen als op onze hoofdzetel. De opbrengst gaat daarbij volledig naar Aalternatief vzw. Met deze actie hopen we ons steentje te kunnen bijdragen aan een warme thuis voor iedereen.

Ons vooropgestelde doel? 10.000 bekers soep verkopen aan onze klanten en eigen medewerkers.

Slurp jij met ons mee? Ga tot en met 22 november langs in één van onze Bon’Ap-winkels.