logo smaakbrigade

Met Meat&More staan we garant voor een uitgebreid gamma van producten. Van vlees en charcuterie tot maaltijden en meer. Om onze missie van zorgeloze maaltijden elke dag opnieuw waar te maken, is het belangrijk dat we blijven inzetten op de smaak en kwaliteit van onze producten. Daarbij kunnen we niet zonder feedback op die smaak en kwaliteit, zowel van klanten als van jullie allemaal.

Daarom kan iedere medewerker van centrale zich engageren om deel te nemen aan onze interne smaakpanels. Twee keer per jaar nodigen we namelijk 25 collega’s uit om een product uit ons assortiment te proeven en beoordelen. Met die feedback gaan we aan de slag om onze producten te verbeteren waar kan.

Mes en vork logo

Interne smaakpanels in ’t kort:

  • 2 keer per jaar
  • 25 collega’s per panel
  • Smaaktest van een product uit ons assortiment én een vergelijkbaar product van concurrenten
  • Iedere ingeschreven collega krijgt de kans om deel te nemen
  • Gaat door op centrale

Inschrijven?

Wie zich inschrijft, komt op een lijst terecht. Per smaakpanel worden 25 collega’s uit die lijst geselecteerd en uitgenodigd. Die selectie is willekeurig, maar wel representatief over de verschillende divisies heen.

We willen iedere ingeschreven collega de kans geven om deel te nemen. Neem jij deel aan een smaakpanel? Dan kan je het volgende panel niet geselecteerd worden. Uiteraard blijf je wel op de inschrijvingslijst staan.

Extra voorwaarden?

Je weet niet op voorhand welk product je zal proeven tijdens het smaakpanel. Daarom is het belangrijk dat je alles lust en geen voedselallergieën of andere voedingsrestricties hebt.

Zijn jouw zintuigen geprikkeld? Schrijf je hier in

Hiermee geef je jouw engagement om deel te nemen aan onze interne smaakpanels.

Deze smaakpanels gaan door op centrale, daardoor kunnen enkel medewerkers van centrale zich inschrijven.
logo smaakbrigade

smaakbrigade (de, v)

Trotse #MMtoppers die onze producten proeven én beoordelen om de kwaliteit te verbeteren, verenigd door hun passie voor smaak en vakmanschap. Samen gaan ze voor nog meer zorgeloze maaltijden.