Iedereen gelukkig in z'n job. Dat is onze droom voor elke medewerker bij Meat&More. Hoe we dat willen realiseren? Door onze medewerkers een job op maat te geven, een job die écht goed zit. Om dat te realiseren, ondernemen we enkele concrete acties.

Al vanaf de aanwerving gaan we samen op zoek naar een passende job. Dat doen we door écht in gesprek te gaan en competenties duidelijk in kaart te brengen. Maar daar stopt het uiteraard niet. Iedereen die bij ons start, krijgt een persoonlijk opleidingsplan en een eigen HR business partner. Die HR BP coacht en begeleidt je als medewerker.

Is de job toch niet helemaal jouw ding? Dan zoeken we samen tot het dat wel is. Interne mobiliteit zit namelijk in onze bedrijfscultuur ingebakken.

hrbp_hr-business-partner begeleiding op maat

Mijn HR business partner

Bij Meat&More ondernemen we concrete stappen om talent te (h)erkennen. Iedere medewerker bij ons heeft namelijk een persoonlijke HR business partner (HR BP). Een HR BP begeleidt medewerkers in hun job en zorgt ervoor dat ze kunnen groeien, verticaal of horizontaal.

interne opleidingen zijn belangrijk bij Meat&More

Interne opleidingen

Bij Meat&More hebben we een eigen opleidingsteam dat instaat voor de opleidingen van elke medewerker binnen Meat&More. Zo willen we élke medewerker de kans geven zich voortdurend te vormen. De HR business partners houden het groeitraject per medewerker bij. Iedere medewerker groeit op zijn of haar tempo.

Groepsfoto personeel Meat&More

Waarom werken bij Meat&More?

Meat&More is gestart als een familiebedrijf. Ondertussen zijn we enorm gegroeid, maar de familiale sfeer is gebleven. Want bij ons telt elke medewerker. Je krijgt een job op maat van jouw talenten en geeft zelf richting aan jouw carrière.

uitreiking cheques goede doelen Meat&More Days 2019

Wij doen meer

Meat&More is meer dan werken alleen. We zetten in op ontspanning, beweging en gezondheid bij onze medewerkers. En ook op maatschappelijk vlak dragen we graag ons steentje bij.