Bij Meat&More staan mensen centraal. We vinden het dan ook maar normaal dat je perfect op de hoogte blijft van de volledige procedure.

Ben je niet geselecteerd? Dan kom je dat meteen te weten. Respect is bij ons een werkwoord, geen loze belofte.

1. Eerste kennismaking

Solliciteer online, kom langs op een jobdag of bel ons. Op welke manier dan ook, pak uit met je talent: geef ons zoveel mogelijk relevante informatie over je werkervaring en troeven. Als je online solliciteert, krijg je meteen een bevestigingsmail. 

2. Telefonisch contact

Onze personeelsdienst bekijkt je cv en motivatie in detail. Hebben we meer info nodig? Dan krijg je een telefoontje.

3. Verkennend gesprek

Je motivatie en talent spreken ons aan? Dan spreken we een gepast moment af voor een eerste kennismaking. We gaan dieper in op je cv, motivatie en competenties. En jij kan al je vragen stellen. Bekijk zeker deze informatie op voorhand. #nicetomeatyou

4. Gesprek met je leidinggevende

Heb je ons overtuigd tijdens het verkennend gesprek? Dan maak je kennis met de leidinggevende van de afdeling waarop je terechtkomt. Jullie praten uitgebreider over de job, het team waarin je terecht komt en wie jij bent.

5. Proefdag of individueel assessment/individuele test

Meat&More wil je nog beter leren kennen. En jij leert Meat&More beter kennen. Een proefdag of assessment geeft ons een goed beeld van je competenties.

6. Welkom bij Meat&More

Zien we het volledig zitten met jou erbij? Dan gaan we samen voor meer. Welkom!

Heb je vragen over je sollicitatie bij Meat&More?
Bel 09 216 73 10 of mail naar jobs@meatandmore.be.

Recente vacatures

Meat&More

Samen voor zorgeloze maaltijden, elke dag opnieuw. Daar dromen we bij Meat&More van. Geen eenvoudige opdracht in een wereld die voortdurend verandert. Zo evolueren we naar een bedrijf dat niet alleen vlees aanbiedt, maar ook maaltijden. Met de smaak van toen en de knowhow van morgen.

Head of retail

Regio Aalter - Deinze
Groendreef 10, 9880 Aalter

Buurtslagers

Vers vlees voor een messcherpe prijs, daar staat Buurtslagers voor. Verspreid over Vlaanderen zijn er intussen ruim 140 slagerijen in evenveel supermarkten.

Winkelbediende traiteurafdeling Smatch Maldegem

Provincie Oost-Vlaanderen
Koning Leopoldlaan 2, 9990 Maldegem

Bon'Ap

Bij Bon'Ap vind je de oplossing voor een snelle lunch, het dagelijkse avondmaal of een feestelijk etentje. In totaal zijn er meer dan 30 Bon'Ap-maaltijdwinkels. 

Winkelbediende traiteurafdeling Bon'Ap Dendermonde

Provincie Oost-Vlaanderen
Heirbaan 116 A, 9200 Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Bon'Ap

Bij Bon'Ap vind je de oplossing voor een snelle lunch, het dagelijkse avondmaal of een feestelijk etentje. In totaal zijn er meer dan 30 Bon'Ap-maaltijdwinkels. 

Winkelbediende traiteurafdeling Bon'Ap Ninove

Provincie Oost-Vlaanderen
Ring 13, 9400 Ninove