Vandaag, op woensdag 26 augustus, openen we de 30ste maaltijdwinkel van ons retailmerk Bon’Ap. De eer gaat naar Zelzate, waar we neerstrijken in de Wachtebekestraat. Van woensdag 26 tot en met zaterdag 29 augustus trakteren we onze klanten op uitzonderlijke promo’s en leuke openingsacties.

Bon’Ap maakte door de jaren heen een enorme groei door. En daar zijn we uiteraard fier op. Dertig jaar geleden startten we onder de naam Buurtslagers met onze slagerijconcept dat je nu nog steeds terugvindt in meer dan 140 supermarkten. Toch kwam er steeds meer vraag van klanten om ook bereide maaltijden te verkopen. Daarom richtten we in 2013 een tweede verkoopkanaal op naast het slagerijconcept Buurtslagers. Zo werd Bon’Ap geboren.

Zeven jaar verder staat de teller op dertig Bon’Ap-winkels. In Zelzate zetten we het gekende concept verder: dagvers vlees en charcuterie, een uitgebreid traiteurassortiment en handige on-the-go maaltijden zoals maaltijdsalades en (warme) broodjes. Ook de verse wraps, warme pasta’s en lekkere dessertjes ontbreken niet in de toonbanken.

Onze nieuwste winkel bezoek je in de Wachtebekestraat 193A in Zelzate.

Het groeiverhaal van Bon’Ap stopt natuurlijk niet in Zelzate. Ook in de komende jaren blijft de keten van maaltijdwinkels groeien, op een organische manier. Om die groei te ondersteunen, zoeken we nog nieuwe collega’s. Daarom organiseren we op zaterdag 29 augustus, tijdens de openingsdagen, een jobdag in Bon’Ap Zelzate. Je maakt er kennis met een hr-medewerker, krijgt de jobinhoud toegelicht en ontdekt onmiddellijk je toekomstige werkplek. Kom gerust langs, inschrijven is niet nodig.