Op bedrijfsbezoek bij Meat&More

Elke tweede en vierde vrijdag van de maand, tussen 10.30 en 12.45 uur, kan je onze productie- en logistieke centrale bezoeken in Aalter, Groendreef 10. We stellen het bedrijf open voor groepen van min. 15 en max. 20 personen.

Een bedrijfsbezoek kost 15 euro per persoon (incl. btw) en omvat:

  • een introductie over de activiteiten en het productieproces;
  • een intensief bedrijfsbezoek met begeleiding;
  • een audiosysteem met headsets;
  • overkledij en schoenovertrekken (voorzie wel zelf sportieve stapschoenen);
  • 1 consumptie per persoon;
  • een degustatie van Meat&More-producten;
  • een goodiebag (lees: koeltas) per persoon, gevuld met aankoopbonnen t.w.v. 25 euro, in te wisselen tegen een selectie verse producten uit een van onze winkelpunten.

Onze productieruimte is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers of mensen die minder goed ter been zijn. Er is geen lift beschikbaar op de werkvloer. Een bezoek houdt een intensieve wandeling in van anderhalf uur met verscheidene lange trappen.

Bedrijfsbezoek Meat&More door Immaculta De Panne

Praktische afspraken:

De bezoekersverklaring, de aanwezigheidslijst en het kledingsadvies worden vooraf doorgemaild. Op de dag van het bezoek overhandigt de groepsverantwoordelijke van de bezoekers de ingevulde en ondertekende documenten aan het onthaal.

Het spreekt voor zich dat we onze productie en producten beschermen. Veiligheid en kwaliteit dragen we namelijk hoog in het vaandel. Om inbreuken te voorkomen, kunnen we groepen weigeren. Dat kan zijn omdat er niet aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, om praktische redenen of op basis van de groepssamenstelling. Komen er potentiële concurrenten mee? Geef dat dan aan in het opmerkingenveld bij je aanvraag.