Ga aan de slag met ons vakmanschap

Meat&More biedt naast de eigen retailmerken Buurtslagers en Bon’Ap ook private label-oplossingen en levert producten aan andere professionals en groothandels. Van vers gehakt en bereid stoofvlees voor horeca, grootkeuken en frituren tot afgewerkte bereide maaltijden. Liever zelf aan de slag met onze gekookte soepballetjes of kwalitatieve salades verkopen in jouw winkel? Bij Meat&More ben je aan het juiste adres.

Producten voor groothandel en professionals

Waarom kiezen voor Meat&More?

Met bijna 30 jaar ervaring in de voedingssector kan je ons gerust beschouwen als een ervaren vakspecialist. Omdat we verticaal én horizontaal geïntegreerd zijn, hebben we een groot deel van de waardeketen in eigen beheer. Van aankoop tot versnijding en bereiding, we doen het allemaal zelf. Kom hier meer te weten over onze efficiënte aanpak.

Dankzij die aanpak kunnen we jou een samenwerking op maat bieden. Afhankelijk van het type product en de hoeveelheid die je wenst af te nemen, zijn er andere opties. Een andere verpakkingstechniek, een eigen logo? Samen bespreken we de mogelijkheden.

B2B professionals

Deze klanten kiezen nu al voor onze kwaliteit

Heel wat andere professionals vertrouwen nu al op de producten van Meat&More. Van vleeswarenbedrijven tot supermarkten over leveranciers van maaltijdboxen en horecazaken. Dankzij onze enorme verscheidenheid aan producten kunnen we ook die enorme verscheidenheid aan professionele klanten dienen.

Interesse in onze B2B-producten?

Vul hieronder je gegevens in en kom eens praten met onze B2B-accountmanager over onze samenwerking.

Ik heb interesse in
Ik wens een afspraak