Bon'Ap Aalst

Op woensdag 16 oktober openen we onze 27ste maaltijdwinkel in Vlaanderen, de 15e al in Oost-Vlaanderen. We vestigen ons aan de Albrechtlaan in Aalst. Tijdens de openingsdagen van woensdag 16 tot en met zaterdag 19 oktober bieden we onze klanten mooie promo's en proevertjes.

Zoektocht naar personeel

De opening van een nieuwe winkel creëert nieuwe jobs. Zo zoekt Bon’Ap Aalst nog extra medewerkers traiteurafdeling en een assistent-gerant. Alle geïnteresseerden kunnen tijdens de openingsdagen een bezoekje brengen aan de Bon’Ap. Er is iedere dag een recruiter aanwezig die de jobinhoud toelicht. 

Assortiment voor elk moment

Elke Bon’Ap heeft zijn gekende slagerijafdeling van Buurtslagers met dagvers vlees en charcuterie. De klant kan ook kiezen uit een uitgebreid traiteurassortiment alsook handige on-the-go maaltijden zoals maaltijdsalades en (warme) broodjes. Maar Bon’Ap innoveert en speelt in op de huidige foodtrends. Zo kan er in Aalst ook gesmuld worden van gourmetburgers, vers bereide wraps en koffiekoeken. De gerechten kan je ter plaatse opeten in de eetcorner of meenemen voor onderweg. De komende maanden openen nog twee winkels in Hamme en Lebbeke de deuren.  

“Op naar de 20 Bon’Ap-filialen in Oost-Vlaanderen!”, aldus een enthousiaste Geert Ally, bedrijfsleider van Meat&More. William Ally, manager Bon’Ap, vult verder aan: “We zijn er trots op dat Bon’Ap 100% geboren en getogen is in Oost-Vlaanderen. We willen dan ook onze stempel drukken op het Oost-Vlaamse landschap en gestaag verder bouwen aan ons lokaal verhaal.”