Meat&More is gestart als een familiebedrijf. Ondertussen zijn we enorm gegroeid, maar de familiale sfeer is gebleven. Want bij ons telt elke medewerker. Respect, open communicatie en teamgeest zijn evidente waarden. Er is aandacht voor iedereen en je kan jezelf zijn. Daar heeft onze no-nonsense cultuur veel mee te maken.

Team technische dienst

Kleine maar diverse teams

Bij Meat&More kom je terecht in een klein team. Daardoor is het makkelijker om een echte band op te bouwen met je leidinggevende en te focussen op jullie taken.

Doordat we zowel productie, distributie als ondersteunende diensten en winkels in eigen beheer hebben, zijn de teams bij ons heel divers. Net als de specialisaties van onze medewerkers. Van productontwikkelaars over IT’ers tot beenhouwers, het is een boeiende mix aan talenten.

Groepsfoto personeel Meat&More

Inzetten op talent

Bij ons krijg je een job op maat. We zoeken samen met jou naar wat je goed kunt en graag doet. Zo komt jouw talent het meest tot zijn recht. En dat we écht inzetten op talent, dat bewijst de Talent Mobility Award. Interne mobiliteit, opleidingen op maat, een eigen HR business partner en ondersteuning door collega’s en leidinggevenden: zo maken we dat elke dag opnieuw waar.

Waar kom je terecht?

  • in een familiaal bedrijf waar mensen centraal staan
  • in kleine teams waar je jezelf kan zijn
  • op een plek waar doorgroeien kan, verticaal én horizontaal

Wat bieden we aan?

  • een job op jouw maat
  • werkzekerheid in een innovatieve omgeving
  • filevrij werken in jouw regio

Wat moet je nog weten?

  • initiatief moedigen we aan
  • een gezond evenwicht tussen werk- en privéleven is vanzelfsprekend
  • teamgeest en open communicatie typeren ons
Hier word je niet voor de leeuwen gegooid, maar krijg je een grondige opleiding.
Districtmanager Anthony
Anthony
Districtmanager

Recente vacatures

Buurtslagers

Vers vlees voor een messcherpe prijs, daar staat Buurtslagers voor. Verspreid over Vlaanderen zijn er intussen ruim 140 slagerijen in evenveel supermarkten.

District Manager Buurtslagers regio Kortrijk

Provincie West-Vlaanderen
Groendreef 10, 9880 Aalter

Bon'Ap

Bij Bon'Ap vind je de oplossing voor een snelle lunch, het dagelijkse avondmaal of een feestelijk etentje. In totaal zijn er meer dan 30 Bon'Ap-maaltijdwinkels. 

Mobiele beenhouwer Bon'Ap regio West-Vlaanderen

Mobiele Provincie West-Vlaanderen
Veemarktstraat 4, 8000 Brugge

Meat&More

Samen voor zorgeloze maaltijden, elke dag opnieuw. Daar dromen we bij Meat&More van. Geen eenvoudige opdracht in een wereld die voortdurend verandert. Zo evolueren we naar een bedrijf dat niet alleen vlees aanbiedt, maar ook maaltijden. Met de smaak van toen en de knowhow van morgen.

Productiemedewerker Salades (vroeg/laat)

Regio Aalter - Deinze
Groendreef 10, 9880 Aalter

Bon'Ap

Bij Bon'Ap vind je de oplossing voor een snelle lunch, het dagelijkse avondmaal of een feestelijk etentje. In totaal zijn er meer dan 30 Bon'Ap-maaltijdwinkels. 

District Manager Bon'Ap regio Antwerpen

Provincie Antwerpen
Groendreef 10, 9880 Aalter