Bij Meat&More kiezen we resoluut voor een doorgedreven talentaanpak. We dromen er namelijk van dat iedere medewerker gelukkig is in z'n job. Wat onze medewerkers graag doen, goed kunnen en willen, daar draait het om. We willen bouwen op mensen en inzetten op talent. Vandaar dat we concrete stappen ondernemen om talent te (h)erkennen.

hrbp_hr-business-partner begeleiding op maat

De HR business partner: een unieke functie

Wat zijn die concrete stappen nu precies? Iedere medewerker bij ons heeft een persoonlijke HR business partner. Dat is een functie die we in 2016 in het leven riepen. Een HR business partner (HR BP) begeleidt medewerkers in hun job en zorgt ervoor dat ze kunnen groeien, verticaal of horizontaal.

HR business partners hebben drie taken:

  • de medewerkers beter leren kennen;
  • erover waken dat onze medewerkers doen wat ze graag doen en waar ze goed in zijn;
  • medewerkers én leidinggevenden coachen en begeleiden. Omgaan met stress en conflicten of bouwen aan een sterk team? De HR BP's bieden een helpende hand.

Daarbij gaan HR business partners ervan uit dat medewerkers zelf de oplossing kennen: met de juiste vraagstelling zorgen HR BP's ervoor dat ze ook tot die oplossing komen. Zo laten ze onze medewerkers groeien op hun eigen tempo.

HR BP's doen dat natuurlijk niet alleen. Ze werken altijd, in tandem, samen met de leidinggevende. Daarbij is de HR business partner het duwtje in de rug. En de medewerker? Die zit nog altijd zelf aan het stuur van zijn of haar ontwikkeling.

Het doel? Iedereen gelukkig in z’n job, elke dag opnieuw.

De vertrouwensrelatie met de medewerker is het startpunt van het groeitraject. Vervolgens brengt de HR BP de sterktes en valkuilen van medewerkers in kaart. Daarna volgt individuele coaching en opleiding in groep: zo begeleiden we medewerkers naar meer voldoening en geluk in hun job. Elke stap van het groeitraject wordt ook bijgehouden om zo een langetermijnplanning op te stellen.
HRBP - HR Business Partner - Michiel
Michiel Van Langenhoven
HR

Talent Mobility Award

Onze aanpak bleef niet onopgemerkt. In 2016 wonnen we de Talent Mobility Award. Dat is een prijs voor Belgische organisaties die inzetten op de wendbaarheid van talent. In 2019 werden we genomineerd  met het project 'In tandem groeien binnen Bon'Ap'.

Recente vacatures

Buurtslagers

Vers vlees voor een messcherpe prijs, daar staat Buurtslagers voor. Verspreid over Vlaanderen zijn er intussen ruim 140 slagerijen in evenveel supermarkten.

District Manager Buurtslagers regio Kortrijk

Provincie West-Vlaanderen
Groendreef 10, 9880 Aalter

Bon'Ap

Bij Bon'Ap vind je de oplossing voor een snelle lunch, het dagelijkse avondmaal of een feestelijk etentje. In totaal zijn er meer dan 30 Bon'Ap-maaltijdwinkels. 

Mobiele beenhouwer Bon'Ap regio West-Vlaanderen

Mobiele Provincie West-Vlaanderen
Veemarktstraat 4, 8000 Brugge

Meat&More

Samen voor zorgeloze maaltijden, elke dag opnieuw. Daar dromen we bij Meat&More van. Geen eenvoudige opdracht in een wereld die voortdurend verandert. Zo evolueren we naar een bedrijf dat niet alleen vlees aanbiedt, maar ook maaltijden. Met de smaak van toen en de knowhow van morgen.

Productiemedewerker Salades (vroeg/laat)

Regio Aalter - Deinze
Groendreef 10, 9880 Aalter

Bon'Ap

Bij Bon'Ap vind je de oplossing voor een snelle lunch, het dagelijkse avondmaal of een feestelijk etentje. In totaal zijn er meer dan 30 Bon'Ap-maaltijdwinkels. 

District Manager Bon'Ap regio Antwerpen

Provincie Antwerpen
Groendreef 10, 9880 Aalter