Bezoek Meat&More

Elke tweede en vierde vrijdag van de maand, tussen 10.30 en 12.45 uur, kan je onze productie- en logistieke centrale bezoeken in Aalter, Groendreef 10. We stellen het bedrijf open voor groepen van min. 15 en max. 40 personen. De bezoekersverklaring, de aanwezigheidslijst en het kledingsadvies worden vooraf doorgemaild. Op de dag van het bezoek overhandigt de groepsverantwoordelijke van de bezoekers deze ingevulde en ondertekende documenten aan het onthaal.

Onze productieruimte is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers of mensen die minder goed ter been zijn. Er is geen lift beschikbaar op de werkvloer. Een bezoek houdt een intensieve wandeling in van anderhalf uur met verscheidene lange trappen.

Het spreekt voor zich dat we onze productie en producten beschermen. Veiligheid en kwaliteit dragen we namelijk hoog in het vaandel. Om inbreuken te voorkomen, kunnen we groepen weigeren. Dat kan zijn omdat er niet aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, om praktische redenen of op basis van de groepssamenstelling. Komen er potentiële concurrenten mee? Geef dat dan aan in het opmerkingenveld hieronder.

Een bedrijfsbezoek kost 15 euro per persoon (incl. btw) en omvat:

  • een introductie over de activiteiten en het productieproces,
  • een intensief bedrijfsbezoek met begeleiding,
  • een audiosysteem met headsets,
  • overkledij en schoenovertrekken (voorzie wel zelf sportieve stapschoenen),
  • 1 consumptie per persoon,
  • een degustatie van Meat&More-producten,
  • een goodiebag (lees: koeltas) per persoon, gevuld met aankoopbonnen t.w.v. 25 euro, in te wisselen tegen een selectie verse producten uit een van onze Bon'Ap-winkelpunten. 

Vraag een bezoek aan.

Vul snel het onderstaande formulier in!

*verplichte velden

Reserveer minstens 6 weken vooraf 
via het onderstaande formulier. Het inschrijvingsgeld betaal je minstens 14 kalenderdagen voor je langskomt. Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen voor de bezoekdatum. Bij een laattijdige annulering wordt het volledige bedrag ingehouden.

Voor bijkomende vragen kan je steeds telefonisch terecht bij Arne Leyseele via 09 216 73 10 of bedrijfsbezoeken@meatandmore.be.