De smaak van toen.
De knowhow van morgen.

Meat&More koppelt de kennis van de ambachtelijke beenhouwerij aan technologische innovatie.
We leveren u elke dag onberispelijke kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wat doet Meat&More?

Met meer dan 25 jaar ervaring in vlees en retail kan u ons gerust beschouwen als een ervaren vakspecialist.
Het hart van onze onderneming ligt in het Oost-Vlaamse Aalter, waar de volgende vijf pijlers gecentraliseerd worden: meer info

Selectie & Aankoop

Gegarandeerde ingangscontrole

 

Versnijding & Bereiding

Ambacht en efficiëntie

 

Bewaring & Opslag

Koud bewaard,
warm aanbevolen

 

Orderpicking & Transport

Betaal voor voeding,
niet voor vervoer

 

Service & Administratie

Meat&More: meer dan vlees

 

Bedrijfsstructuur

Organigram

 

Meat&More in uw supermarkt of slagerij

 

Wilt u een beenhouwerij of vleesafdeling uitbouwen in uw supermarkt? Vleesverwerking is een complex ambacht. Met Meat&More combineert u de voordelen van de ambachtelijke slager met die van een vleesgroothandel. Zo behoudt u de authentieke smaak, maar dan tegen lagere kosten. Bovendien wint u tijd om uw klanten te adviseren. En tevreden klanten komen terug.

Meer info